merakvetas oğlumuz olacağını öğrendik benim ismim merve eşimin ismi emre uyumlu olsun diye -evrem- düşündüm ama bir iki arkadaşım devrem gibi o ne falan dediler 🥺 doruk hoşuma gidiyor birde
dika merakvetas evrem erkek için bilmiyorum hoş değil sanki doruk çok güzel Doruk diyince aklıma dinç kuvvetli zeki çocuklar geliyor
minnosbirkiz merakvetas sağlıcakla kucağınıza alın inşallah, üzülerek söylüyorum olmamış sanki 🥹 çağrışım olarak belki evrim, ömer vs olabilir
QueenJ merakvetas sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah 🙏🏻 evrem olmamış bence 🫠 birleşim de değil direkt Merve’nin tersi çok zorlama duruyor 🫠
Nisanmomy merakvetas emir de olanişş ki ir sanki eşinizin adına uyuyor. Sizin adınızdanda harfler taşıyor 😊
merakvetas minnosbirkiz çok teşekkür ederim 🥲 ömer henüz bebekken kaybettiğim kardeşimin ismi 💔 biraz farklı ve modern bir isim olsun istiyorum bakalım 🥰
dika merakvetas modern isimler Demir Aybars Yavuz Batu Çağrı Kemal Selim Asil Kaan Dini ama güzel isimler Yusuf Zeyd Yahya Taha İbrahim İsa Enes Bilal
minnosbirkiz merakvetas yaa 🥺 başınız sağolsun, inşallah gönlünüze göre, içinizin ısındığı bi isim bulursunuz 💕
merakvetas busraggyy aslında biraz da tersten okunuşu merve diye istemiştim 😂 ama tabiii daha evren daha alışılmış bir isim 🌸🌸
busraggyy merakvetas valla yani evremden daha farklı isimler duyuyoruz siz nasıl istiyorsanız onu koyun bence 🥰
birserazad merakvetas ben eşiniz ve kendi isminizi birleştrdinz zannettim siz direk kendi isminizin tersini düşünmüşsünüz eşiniz nerde tam olarak evrem deki o “re” mi😅😅 malesef isim kötü kulağa hiç hoş gelmiyor hem merve isminin tersinini niye kullansın çocuk ya🥲 kocaman adam olacak yarın öbürgün belki bi iş adamı aile reisi olacak doğru düzgün isimler koyun lütfen
merakvetas dika çok teşekkür ederim isim arayanlara fikir olsun 🥹🙏🏻 modern isimler bile artık çok alışılmış geliyor bir tanıdık Marsel koymustu mesela güneş ışığı anlamına geliyor, böyle farklı isimler çok hoşuma gidiyor 🤭
merakvetas busraggyy evet tamamen uyum olduğu için düşündüm yoksa çok farklı bir isim değil 🥲 teşekkürler🌸
dika merakvetas rica ederim anladım farklı isimler peki son bir kaç tane daha söyleyip susacam gece gece dert ettim kendime 😅😅 Arel=temiz dürüst demek Alaz=ışık veren Akay=parlak ay Barın= orta Asya’da türk boylarından ismi Pamir Gazel Yekta Bunlar var birde aklıma bunlar geldi
merakvetas dika yaaaa çok tatlısınızzzzz bu saatte ugrastınız emeğinize sağlık 🥰🥰♥️♥️ Akay güzelmiş gerçekten 🥰🙏🏻 çok teşekkür ederim önerileriniz için ☺️
dika merakvetas rica ederim beğenmenize sevindim sağlıkla kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallah 🤲🏻🍀❤️
merakvetas dika Allah razı olsun, ilk gebelik boş gebelikti maalesef birde iki kardeşimi genetik sıkıntıdan dolayı kaybettiğim için biraz endişeyle geçiyor Allah bekleyen herkese nasip etsin İnsallah sağlıkla kavuşalım 🥰♥️