salihagl Allah yardımcınız olsun kolay bir doğum olsun 🤲🏻 Benim suyum geldikten 12 saat sonra olmuştu doğumum, hastane ortamında zor biliyorum ama hiç panik yapmayın
Fatma_furkan1996 bizzocone benim suyum evde gelmişti sabah erken saatlerde duşumu alıp hastaneye öyle gitmiştim korkma canım Rabbim kolaylık versin inşallah çok rahat bir şekilde doğumun gerçekleşir 🌸
kizinaasikanne bizzocone ayyyy Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🤲🏻
Masal2021 bizzocone gözün aydın canım sağlıkla büyüsün durumunuz nasıl doğumdan önce egzersiz falan yaptinmi evde
Ulkumom bizzocone Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hiç kırkma çok güzel bir duygu 🌷 dünyanın en güzel duygusuna az kaldı 🌸🌸🌸
bizzocone Masal2021 son zamanlar pilates topuyla yapıyordum aksamları da yürüyüş ama çok adım atmıyordum 10 bini bulmuyordu
Asklim bizzocone nasıl geçti doğumunuz benim ilki sezeryan bu normal istyrm korkuyorum acaba sancı dayanılmiycak gibimi
bizzocone Asklim valla nasıl geçti kimseyi korkutmak istemem kolay değildi benim için Ben sancıdan da ıkınmadan da yoruldum uzun sürmediği halde ve bazen kocamı aradım dayanamaybilirim özelde sezeryan sor yakın yerlere yetişebileceğim dedim Ama ebeler az kaldı az kaldı dedi ilkten kandırıyolar sandım baktım ıkınma geldi dedim az daha dayan bebek gelecek Pilates topu hastanede sancı çekerken de çok işe yarıyor bu arada
Mehlika_ bizzocone gözün aydın canım benim darısı ve daha kolayı bizlere inşallah 🥰 doğum öncesi yaptığın bişey var mıydı var mı bizlere önerin
bizzocone Mehlika_ doğum öncesi pilates topunda hareket etmiştim faydası oldu mu bilmiyorum ama doğum anında sancı çekerken ıkınmalar başlamadan önce çok faydası oldu pilates topunun Bu arada geç cevap verdim bebeğim yoğun bakımda onunla ilgileniyorum