berensumeyye23 Kızlar bebekleriniz şuanda kaçıncı haftada ve kaç kilo acaba merak ettim ? Bizimki 28+6 da 1300 gramdı şuanda 30+4 deyiz bilmiyorum kaç olduğunu tam 31. Haftamda gidip bakacağım kontrolde . Merak ediyorum 🤭
Lexias berensumeyye23 26+2 de gitmiştim 37 cm 1150 gram dedi doktor ama 27+6 gözüküyordu önde gidiyormuş… yarın 27 oluyoruz 🫶🏻
Daisyy000 berensumeyye23 34+4 3 kg/50cm 2 hafta ileride görünüyor demişti. Şimdi 36 oldum nasipse çarşamba muayenem Önceki haftalarda böyleydi 26+1 / 1140kg ————————- 28+3te /1400kg ————————- 30+3/1800kg ————————- 32+3 /2300kg
asellim143_ berensumeyye23 bnde burda bekliyim 26 +3 teyim daha gitmedim en son 22 haftada gittiğimde 500 gram di
Daisyy000 Fulyaaa1 Artık boyu çok uzamaz demişti doktorum, kiloyu bende merak ediyorum çünkü çok daha belirgin hissetmeye başladım.İlk oğlumda son haftalarda bu kadar hissediyordum 🤍
yasemincel65 20 haftalıkken 310 gram çıktı 22 haftalıkken gittik 510 gram çıktı 25 haftalıkken gittik 830 olmuştu, doktor 26 haftaya uygun bir kilo demişti 2 hafta sonra yine gidicem bakalım kaç gram olmuş 🥹🥹
teraziela yasemincel65 Erkek mi bebeğiniz☺️ Benim de 9 aralıkta kontrolüm var zaman geçmiyor merak ediyorum ne alemde boyu ne kadar kilosu ne kadar bende 25+1 haftayım☺️
Nuriay teraziela yasemincel65 kızlar boy yazısı yanı boyu brlirten ne tip kelime oluyor ? Ultrasonda varmıdır bi bakıcam detaylı ultrasona girmiştim bi sürü ölçümler var içinden biri boydur her halde ama hangisi
teraziela yasemincel65 Yaaa Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah ☺️ ilk çocuk mu?☺️
Strongirl_ berensumeyye23 29+5 de gittim en son 1.440 gram. Doktorum haftasıyla uyumlu gayet iyi dedi. Kız bebiş 🩷
umynurr leviosaaar masallah bende 34 gittim 2.kg denildinmiye bukadar az aceba doktor bide.normal.dedi benle.ayni haftadki gebeler hep cok fazla
teraziela Nuriay Valla canım benim doktor söylüyor o yüzden hiç ultrasondaki açılımını bilmiyorum detaylıda da verdiği raporda yazıyordu direk boy diye ☺️
yasemincel65 Nuriay valla bende bulamadım boyu nerde diye de devletteki doktora sordum boyu ne diye, ultrasona sığmıyor baksana gelişimi güzel boşver boyunu demişti😅😅 herhalde makinesi ölçemedi ama doktorum da baya baya deneyimli biridir