nurellaaa__ Kızlar bebeğinizin cinsiyeti belli mi acaba ben 15+5 günlük oldum hala öğrenemedim sizde durumlar nedir 😃🌸
yusracim nurellaaa__ mayıs Bizimde 15 haftalık olduk bugün ama doktor göremedi çok uğraştı bugün görmek için 😞 çarşamba tekrar gidicem bakalım
sevgi24062023 nurellaaa__ Bizde bugun 15+5 deyiz Iki hafta once doktorum kesin degil ama kiza benziyor dedi
nurellaaa__ yusracim çok merak ediyorum bende yaa bide çevremdekilerde soruyor göstermiyor deyince garip bakıyorlar
Eliffida nurellaaa__ aynı şeyi yaşıyoruz benim ki 25 haftalık oldu herkes niye saklıyorsun diyor patlamama ramak kaldı
nurellaaa__ sevgi24062023 hmm benimki 13 haftada küçük bir çıkıntısı var ama Kordonda olabilir emin değilim dedi sonraki hafta hiç göremiyorum dedi burda paylaştım ultrason görüntülerimi genel olarak erkek dedi arkadaşlar ama ben kız hissediyorum böyle olunca merakım katlanıyor 😃
nurellaaa__ edra1945 ne güzel sağlık ve şansla gelsin inşallah 🥰 umarım bende gideceğim kontrolde öğrenirim artık 😂
aybike2212 nurellaaa__ 12+6 haftalığım haziran 5 görünüyor ama Mayıs sonu gibi olur doğumum diye düşünüyorum cinsiyeti ogrenmedik ayın 23 ünde gideceğiz eltim öğrenecek bakalım bir kızım var
Fnur6435 nurellaaa__ 14+1 olduk biz de. Geçen hafta doktor kız gibi dedi 16 da gel netleştirelim dedi. Çok heyecanlıyım
Efenin_Annesi09 nurellaaa__ 17+3 bugün emin olduk erkek🥰13.haftada tahminde bulunmuştu özelde ki doktor erkek diye bugün de devlete erkek dendi değişmez artık herhalde 😄🤗
nurellaaa__ Efenin_Annesi09 değişmez bence ben de ilk çocuğumu 13 haftalıkken öğrendim erkek olduğunu 😃