mommygirlboy Sat 11 kasım , bat 6 aralık varsayım sayarsak 3 haftalık bebek beta da çıkar mı bir kaç gün daha beklesem mi yarın sağlık ocağında işim var gitmişken kanda vereyim diyorum doktor uygun görür mü kızlar bilgisi olan
novasky mommygirlboy beklediğin adet tarihi son adet tarihinden baya gün farkı var neden öyle hesapladın
bluemom24 mommygirlboy bence beklemelisin çıksa bile çok çok düşük çıkar gün aşırı kan vermeye çağırırlar stresli bir dönem oluyor
Nergisseher mommygirlboy benimde sat 11 Kasım. 26 kasımda yumurtlama oldu. En erken 12 gün sonra beta kanda gözükmeye başlar bu da 7-8 kasıma tekabül eder. Yani erken yumurtlama olduysa sizde ancak öyle gözükür 🌸
mommygirlboy bluemom24 sabah mecbur gitcem oyuzden bunuda yaptırsam mı diye düşündüm yakın zaten cagırsalar bile sıkıntı yok
birumut_ Nergisseher benim de sat 12 24 25 de yumurtlamam oldu sende belirtiler başladı mı yada var mı ?
bluemom24 mommygirlboy yakınlığından değil zor bir bekleme süreci diye öyle dedim ama gideceksen zaten ver insan duramıyor
ebrudefnee mommygirlboy geç döllenme olmadıysa 3 haftalık gebelik kanda çıkar diye düşünüyorum ama sağlık ocağına adetime 4-5 gün var derseniz almaya bilirler bende enfeksiyondan felan tahlil vermiştim onla beraber beta da vermek istemiştim adetime 2-3 gün var diye aile hekimi yaptırmamıştı gecikince vermem gerektiğini söylemişti ama tabi her hekimde bir değil
Nergisseher birumut_ rahminde batma oluyor sadece şuanlık. En erken 7 aralıkta test yapacağım ama çıkar mı emin değilim. Sizde var mı 🌸
Esma006 mommygirlboy doktora beta vericem de niye ne için demez ztn ilk kana geçiyor gebelik varsa çıkar canım
Sayke mommygirlboy 11 mayıs son adetim. 3 haziran bebeğimi öğrendiğim gün. Betam 65 çıktı öyle öğrendim. Sigara kullanan, çok sağlıklı beslenmeyen biri olarak beklemek istemedim bi an önce ona göre yaşamaya başlamak için. Yarın gidicekseniz her şekilde verin kan. Doktorun iznine gerek yok.