nursenasu27 zehrazeynep kız gibi duruyor pozisyon dan dolayı ama banada kesin kız gibi duruyor ama erkek olursa pipisi kısadır derler dendi saçmalıklar hep
nergiss123 ayseumutt hahhaa gözunuzle gorunce inanmıssınız ne guzel darisi bana yaa ben de muallakta kaldim😅
ayseumutt nergiss123 vallahi öyle oldu gözümle görünce inandım artık inşallah sizde bir an önce öğrenirsiniz 😂
ayseumutt nergiss123 öyle gibi geliyor ama benim oğluşum 3 yaşına geldi bile şuan ikinciye hamileyim ama aynı duyguları yaşayamıyorum orası ayrı tabi
ayseumutt nergiss123 amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰
zehrazeynep nergiss123 bilmiyorum gerçekten erkwn haftada emin olmuyorlarsa söylelemeleri lazım sonra bizde şüphe içinde kalıyoruz
gamze6p @zehrazeynep biraz yürüyüş yap çikolata ye on dakika sonra tekrar gel dedi gittim ve bacaklarını açtı gösterdi kendini 😅
nergiss123 powerpuffgirlss O kadar çok varki böyle. Ben de emin olamadım yaa bekliyorum 2 3 hafta sonra kendi doktoruma gideceğim🥰