happybusey nergiss123 canım 13 hafta daha çok erken benimki 17 biterken netlestirdi ben kıyafet de almadım hatta yine almadım yine dünkü kontrolde kız dedi ama böyle geç haftalarda bile değişenler varmış o yüzden detayliyi beklicem
edaabykl LadyX yaa tamda bacak arasinda ayni pipi 🫣😂 benmde pipi gözüküyo ama ben boyle pipi gormedim buyuk bacagib kenarindan cikmis duruyor fetal sonucum gelecek onda net belli olur o zaman 😂🫣
edaabykl LadyX bende ettim valla bak atim ama benmko yakından cekilmis goruntu pipi up uzun duruyo bacagin kenarindan cikmis gözüküyo ortasi bos ucu cok sivri anlamadm bisey 😂
zehrazeynep bize 11 haftada kesin erkek dedi 13 de yüzde 80 kız dedi ultrason fotosu 13 e ait sizce kıza benziyor mu bacak arasıda boştu @edaabykl @LadyX @nergiss123 @nursenasu27 @gamze6p benimkine bakar mısınız
nergiss123 zehrazeynep Bacak arası bakıp da mı dedi 11 erkenmiş diğerinde daha büyük diğer tahmini daha mantıklı eğer düzgünce baktıysa
nursenasu27 zehrazeynep kız gibi duruyor pozisyon dan dolayı ama banada kesin kız gibi duruyor ama erkek olursa pipisi kısadır derler dendi saçmalıklar hep
edaabykl LadyX bende bakıyorum bakıyorum pipiye benzetemiyorum doktor gordu bunu dediki bu görüntüye gore erkege benziyo dedi gecti oteki yerlerine bakmaya elimede verdi bu goruntuyu ama bu nasiil bir pipidir 😂
ayseumutt nergiss123 benim oğlumda o haftalarda kıza benziyor denilmişti 16 hafta sonrasında da kız denildi ama 24. Haftaydı sanırım erkek olduğunu öğrenip şok yaşamıştık 🤷♀️
priencessgirlmom ayseumutt hani erkeğe benzeyip kıza dönmesi anlıyorum ama kız denip erkeğe dönmesi ve haftası bu kadar ilerleyip netleşmesi çok garip. Acaba kız dendiği haftalara ait usg var mı
zehrazeynep nergiss123 ya işte 11 de özellikle sordum bacak arasından mı kemik yapısından mı söylüyorsunuz diye ikisine bakarak erkek diyorum dedi 13 de kız olma ihtimali daha güçlü dedi bizde gördük bacak arası boştu yüzde 80 kız dedi
ayseumutt nergiss123 ben sırf cinsiyet için kaç doktora gittim ya hiç biri tam net yüzde yüz diyemiyordu en sonunda kendimde görmüştüm ultrason da cinsiyetini o zaman inandım 😂
nergiss123 ayseumutt hahhaa gözunuzle gorunce inanmıssınız ne guzel darisi bana yaa ben de muallakta kaldim😅
zehrazeynep nergiss123 bilmiyorum gerçekten erkwn haftada emin olmuyorlarsa söylelemeleri lazım sonra bizde şüphe içinde kalıyoruz