asya0601 yaalp bi anda mı oldu bundan bir önceki kontrolde ne demişti. Bence kendi eşyalarınızıda bebeğin eşyalarınıda arabaya koyun nolur nolmaz bi de ilçedeymişsiniz
meltemerennn yaalp gitmez olaydım direk bu bebek cüce olabilir bacakları kolları kısa dedi karın çevresi başı iyi dedi
XMirageX Nst, plasenta ya da tansiyonla ilgili sorun yoksa yüksek ihtimalle haftaya tekrar çağırıp gelişimini takip ederler. Panik yapmayın içinizi ferah tutun. Tabii tedbirli olmakta da fayda var. Artık haftanız da ilerlemiş. İnşallah bi sıkıntı çıkmaz.
Busssra94 yaalp 34 lerde aynı durumu yaşamıştım perinotolog baktı 10 gün aralıkla kilo almış sıkıntı yok demişti sadece 39 da bi daha göreyim dedi. Şuan 39 um bu haftaya kadar kilo alımı devam etti ama hala küçük bir bebek. Ayrıca plesantada kistik yapılar gördü ama önemsiz dedi kilo alınca. Bence kafaya takmayın ortalamadan biraz küçük olunca hemen böyle diyorlar genetik olabilir. Kilo alımı durursa 37 de alıyoruz demişlerdi o zaman bana.
Iremsel_ yaalp bildiğim bi konu değil canım ama bizim de bacak ve karın 1 hafta gerideydi en son gittiğimde ama eşim de bende kısa boylu minyon sayılabilecek insanlarız doktorum korkulacak bi drum tok kızlar küçük olur boyu da size bakıldığında normal demişti siz de minyonsanız kız bebişse olabilir yani ama sen her ihtimale karşı hazırlıklı git bi de tek doktor görüşü bence yeterli değil milimlik de olsa yanlış ölçse bütün herşeyi değişiyor benim kıza şehir hastanesi aynı gün içinde 1400 gr dedi özel 1100 dedi mesela
rumeysakaraduman yaalp bana da aynisi dendi bu gun bacak boyu iki hafta geride denildi karni da küçük kalmis size ne soylendi