Sevvaldal Gulgulcan cok gecmis olsun size de. Benim ilki kirmiziydi hatta😖sonrakiler kahverengi ama kahve ile birlikte siyaha yakin camur gibi kan da geliyor bazen. Taze kanama degil diyorlar o zaman. Allah korkutmasin hicbirimizi🙏
Es6619 Sevvaldal İnsallah uzme canini rabbimm nasibini verdiyse bu dunyada gelir hayirlica Ginede sen ihmal etme hayirlica dogsun Bebisin insallah 😍😍
Sevvaldal Es6619 size de insallah🙏 Evet biraz endiseli bir surec oluyor malesef. Ama Allah beterinden saklasın, korkutmasın hiçbirimizi inşallah 🙏🙏🙏
MeryemBozdemir Gulgulcan canım yan yana iki eczane vardı hangisi hatırlamıyorum ama ben ikisininde nosunu vereyim inşallah ellerinde hala vardır Limoncu eczanesi 0258 262 23 80 Günşah eczanesi 0258 262 23 93
Sevvaldal Es6619 Amin Allah razı olsun🙏 Allah hepimize, bekleyen, nerede kim varsa hayırlısıyla sağlıkla kucağımkza almayı nasip etsin inşallah🙏🙏🙏
Bilgeferhat Es6619 stres yapma rabbime emanet de ayetel kürsiyi oku karnını okşa ama gezinme sen yine de yat dinlen sabah eşin geldiğinde gidersiniz
AZehraa Es6619 çok şükür olmadı ama olabilirdi önemsemesem belki de Allah hepimizin bebeğini korusun. Hala hafif hafif pembemsi geliyor arada. Haftalık progesteron iğne vurulacagim inşallah Allah tamamına erdirir.
Ayra0203 Es6619 evet canım benim senin gibi önce akıntı gibi geldi kahverengimsi sonra kana döndü doktoruma gece hemen bu durumu danıştım ve kanama varsa en ufak damla bile farketmez hemen gelmen lazım dedi ve bebeğimin kalp atış seslerini duyamadan ve maalesef ki kürtaj olmak zorunda kaldım düşük başladı asla erteleme hemen doktoruna danış ve git Allah kucağına sağ Salim almayı nasip etsin inşallah