Es6619 Gulgulcan O nasil birsey mis ozel bir ilac felnmi bulunmayan ilaci neden verio bu doktorlarrr yaa 😤
Gulgulcan Es6619 bende öyle diyorum bulamayacagimiz ilaç neden veriyorlar adanadaki bütün ecza depolarını aradım yok ne yapacagimi şaşırdım hatta kahverengi lekelerim bugün siyaha döndü kötüye mi gidiyor iyiye mi anlamış degilim
MeryemBozdemir Es6619 ben o kadar çok olursa telaşlanmayın demedm az gelirse telaşlanmayın demek istedm sanırım ifademi yanlış yazdım
Es6619 MeryemBozdemir Olsun olsun meryem hanim cevap vermeniz bile cok mutlu etti beni cok teskkur ederim gercekten 😍
Ebrs Es6619 yine sen doktoruna danış ama yuzde 99 bi problem yoktur canim içini ferah tut. Allahin izniyle hiç biseycigi yoktur bebeğinin 🤗
Es6619 Ahmer0412 Haklisiniz vallha, su an imkanim olsaa gitcemde gurbette tek olunca eş gorevde olunca sabahi zor beklicem gbi 😖
Es6619 Gulgulcan Gulcan Hanim baska yakin illerden eczane bulup yada ne bilim tanidik bir eczacidan yardim alarak ozel getirtin bnce siyaha donmesi ilk defa duydum cunku 🥺
Es6619 Ebrs Cok saolun Ebru hanim, insallah tek temennim o rabbim yardimcimiz olsun su 9 ay sanirim her kuskuda burdan sizlerden de destek alarak kafanizi yorabilirim 🤗
MeryemBozdemir Es6619 inanın ikiz bekliyorum her kanamam da büyük telaşlarla gittim daha zordu 2.gelen kanamam kıpkırmızı kandı gözü yaşlı gittim korku stres hepsi vardı gecenin ikisinde uykudan bi uyandım pet dolmuş her yerim batmış Ama doktorumun yaptığı açıklama rahatlatmıştı 😊
Gulgulcan Es6619 Burda post açtık türkiye genelinde 1 aydır bulunamıyormuş ya doktora yine gidicem belki benzer ilaç vardır tek temennim bu artık
MeryemBozdemir Gulgulcan Denizli de oturuyoruz ve bana da verdiklerinde o iğneyi zor bulmuştuk ama bulundugunuz yerdeki eczanelere sorun hangi eczanede bulunduğu konusunda yol gösteriyorlar
Gulgulcan MeryemBozdemir inanın hepsini teker teker aradım yok bulamadım hastane depolarına kadar sordum
MeryemBozdemir Gulgulcan denizlide aldığımız eczane nosunu vermemi ister misiniz belki gönderebiliolardır 🤔
Es6619 Gulgulcan meryem hanimdan yardim alin bi gulcan hanim Bulunmaz hint kumasi olmazya illaki bulunur biyerden yaa 😮
MeryemBozdemir Gulgulcan canım yan yana iki eczane vardı hangisi hatırlamıyorum ama ben ikisininde nosunu vereyim inşallah ellerinde hala vardır Limoncu eczanesi 0258 262 23 80 Günşah eczanesi 0258 262 23 93
Sevvaldal Es6619 14. haftadayım🙏 3 kere kanamam bir kere de kahverengi akıntım oldu. Hepsinde de gittim. Hatta ilkinde yatırdılar hastanede. Serum bağlayıp, prulutob igne vurdular hep. Bence ne olursa olsun kontrole gitmekte fayda var.
Gulgulcan Sevvaldal Allah şifa versin bütün ihtiyaç sahiplerine inşallah bizde bekliyoruz en son yatış yapacaz sanırım afedersiniz benim kahve lekelerim siyaha döndü sizin nasildi
Es6619 Sevvaldal Rabbimm yardimcin olsun sevval hanim dokuz ay korku stres sekilden sekile gircegizz desenize 😊
Sevvaldal Gulgulcan cok gecmis olsun size de. Benim ilki kirmiziydi hatta😖sonrakiler kahverengi ama kahve ile birlikte siyaha yakin camur gibi kan da geliyor bazen. Taze kanama degil diyorlar o zaman. Allah korkutmasin hicbirimizi🙏
Sevvaldal Es6619 size de insallah🙏 Evet biraz endiseli bir surec oluyor malesef. Ama Allah beterinden saklasın, korkutmasın hiçbirimizi inşallah 🙏🙏🙏