jalepone acelyacik yazılı aşırı basit aşırı kolay öyle bariz ki cevaplar hani direk soruyu okumadan şıkları okusan bu yanlış dersin zaten 😄
jalepone acelyacik park da da kuralları var hep derlerdi de inanmazdım inan bana en kolay yer park 😄 şu direği şu kadar geçince direksiyonu sağa çevir bu kadar geçince sola çevir diye kotluyor hocalar o kadar kolay ki asıl zor olan sinyali unutmamak her yerde veriyorsun çünkü 😄
Sayke acelyacik şuan zorunlumu bilmiyorum ama ben teorik derslerin hiç birine gitmedim. Direksiyona gittim. Dersler bitince de yazılı sınava girdim, başarılı olnca da direksiyona.
jalepone acelyacik güven bana anlayacaksın şekerim ne demek 😄 çıkmış soru çöz MEB in sitesinde sorular var ve süreli deneme sınavı şeklinde onları çöz bir de görsel videolu sorular var onları hep çöz atlama gerisi bildiğin çok komik cevaplar direk şıktan çıkıyor
Sayke acelyacik inan bende😂 ama inanılmaz kolay. Bir hafta hergün eski çıkmış sorulardan 2 tane çöz (bütün sınav kağıdını yani). Başarısız olma şansın yok. Hep aynı şeyleri sormuşlar.
jalepone Ben hepsini ilk sınav da geçtim geçersin işte Eylül de başladım kursa dün de sürüş sınavını geçtin hayırlı olsun dedi kurul belgelerin çarşambaya hazır dediler 😄
jalepone acelyacik ay onda ne var ders dinleyip geleceksin 😄 orada bir şey yok sakin ol bismaillah daha ilk günden bu ne stres 😄
jalepone acelyacik benimkisi 8 derste bitmişti kurs ben tüm derslere gittim motor kısmı hani anladığım birşey değildi eve geldim youtubeden Cem hoca dan videoları izledim hepsini anladım girdim sınava