anneeyiimmmm 2 hafta önce doğum yaptım e devletten başvurumu yaptım onaylanmış da fakat şimdi ne yapacağım parayı nerden alacağım bir bilgim yok. Bilen varsa aydınlatabilir mi
3boysmom anneeyiimmmm benimde aynı şekilde oldu. 141i aradım bilgi aldım. 10 gün önce onaylandı benim. telefondaki kadın aralığın son haftası arayın bizi bakalım yatmış olur zaten dedi. onaylandıktan 1 ay sonra yatıyor dedi ne kadar doğru bilemem tabi. ben ilköğretim ailem uygulaması üzerinden bakıyorum sürekli
tahamommy anneeyiimmmm bende 23 eylülde doğum yaptım ekimin 10 unda başvuru yaptım onaylandı ama hala yatmadı, aradım kasım sonu dediler ama yine yok aralık sonuna kaldı herhalde 🫠 kimine 1 ayda kimine 3 ayda yatıyomuş
3melekannesiyim anneeyiimmmm herkese mı veriliyor acaba yoksa maaşa göre mı veriliyor ben bsey anlamadım
rumeysa_ttkrky16 3boysmom maaş olarak mı bu yani her ay yatacak olan 5 yıl boyunca 2. Ve 3. Çocuk için miktarı nedir
rumeysa_ttkrky16 Es07 ben aile ve sosyal hizmetlere gidip forum doldurarak basvuruldugu biliyorum ilçenizdeki en yakın
aslmoms rumeysa_ttkrky16 ilk çocuk için tek seferlik 5000 tl. İkinci çocuk için 5 yıl 1500 tl. 3 çocuk için 5 yıl 5000 tl
xbeyzax deletedmom43191 bana para yatınca mesaj falan gelmedi ben e devletten kontrol ede ede gördüm valla
TKumsall tahamommy benim 5inci ayda toplu olarak yatmış 5 aylık para saten ikili doğrulama yapamadığım için bakamamistim 7. Ayda toplu çekim yaptım sonrakileri karttan çektim
TKumsall anneeyiimmmm parayı halkbank tan alabilirsiniz belge doldurup parayı veriyor eğer aylık yatacak olan bir para varsa da aile kart veriyorlar ATM’den çekebiliyorsunuz
deletedmom43191 xbeyzax tek seferlik mi aliyosun her ay mı ilk yatınca mesaj geliyor her ay gelince gelmediği oluyo
tahamommy TKumsall herkese farklı işte neye göre karar veriyolar anlamadım 🙄 bi de tek seferlik benimki 2 aydır bekliyorum bakalım