Polo Yasem ay sanki böyle bebek oraya bi kafa atıyormuş gibi Bıçak iğne ne dersen saplanıo gibi saniyelik:/ Bende de var :/
Mucizemduru Yasem canım benim de 32 haftadan beri oluyor bugün daha şiddetli oldu bebek aşağı doğru yerleşiyormus genelde ilk gebeliklerde oluyormuş bu arkadaşım hemşire bugün baktı rahmin kapalı ama yumuşamaya başladı dedi ama hemen doğum olmaz dedi
Polo Mucizemduru çatınamı baktı arkadasın yumuşadığını anladı Benimde ilk gebeliğim 35 deyim Hergün mutlaka en az 1 kez o aniden iğne yada bıçak batma hissi oluor. Bebek doğum pozisyonunda zaten.yani kanalamı yerleşio şimdi kesn 😀
Yasem Mucizemduru çok teşekkür ederim 🙏benim de 2 gündür var randevum da 5 gün var o yüzden merak ediyorum, bebek erken gelsin de istemiyorum tedirgin olmuştum o yüzden :) çok sağolun
Toffy1907 Gyed bizde 34+6 olduk gitgide zorlaşıyor bugün çok sırt ağrım var uyutmuyor kızımda tepişip duruyor uykusuz geceler şimdiden başladı🥺
Mucizemduru Eymnm biz de o güne kadar dayanabilirsek sezaryan olacağız inşallah minigim o güne kadar bekler
Mucizemduru Polo evet canım rahim ağzına baktı alttan muayene etti zaten doğuracak olsan mutlaka belirti olur onu anlarsın anlamamak mümkün değil dedi bi tane kadın vardı hastane de 4.Doğumu bak diyor anlamasa o anlamaz hala ilk doğum gibi ağrı çekiyor dedi sen mutlaka anlarsın diyor o batmalar tek başına doğum belirtisi degilmis
Ecearya Melikebelo ya nasil ayniyiz kendimi tek saniyordum beni tarif etmissin. Midem surekli gurul gurul ama gaz asla cikmiyor cikarsa da baya zorlanarak. Aksamlari da iyice davul gibi oluyorum semsert bebek hareket edince biraz geciyor barsaklar hareketleniyor sanirsam. Neyse buna da sukur diyelim ama yalniz degilmisim sanirim 😊
Melikebelo Ecearya bende sodalarla idare etmeye çalışıyorum o gaz çıkınca sanki dünyalar benim oluyor 😂
Yasem Gyed ama benim zaten 32 den beri baş aşağı pozisyonda zaten. Son 2 gündür sadece bıçak gibi saplantı giriyor
Scarlett Gyed 33+2 olduk bizde artık iyice ağırlaştım sanırım halsizlik iştahsızlık var doktorumda beslenmiyor musun diyor. Şeker yüzndwn diyet verdiler o kadar bıktımki herşeyin yasak olmasından hiçbişi yiyemiyorum. Üstüne birde halıya takılıp portmantonun aynasına düştüm kolum parmağım dikiş içinde.bir yandan halsizlik bi yandan iştahsızlık bi yandan ağrılar tekmeler uykusuz geceler.. Çok zor geliyor kalan 5 hafta ama geçicek ve kızımı kollarıma alınca unutucam bunları 😊
Esraesra06 Scarlett ay canım çok geçmiş olsun 😧 çok dikkat etmek gerek insan sakarlaşıyor ben de sürekli oraya buraya takılıyorum üstüme yemek falan döküyorum iş yerinde 😂