Busraatpl adatuna çarşamba günü belli olucak benimde, 15-20 aralık arası 38+ oluyorum hangi gün olcak bende aşırı heyecanlıyım 🫠
adatuna bgndgd ilk kızım sezeryan ve üzerinden daha 2 sene geçtiği için mecburen sezeryan bi de açıkçası bir kez sezeryan olduktan sonra normal doğurmam😆 medicalparkta olacak
HaticeArCi adatuna ah benim doğum günüm 17 Aralık. bebeğimin de 37. Haftası oluyor. 21 aralığa kadar doğurmak isterdim amaa nasip sağlıkla olsun da. Sizin sezeryan günü mü verildi. Sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alin inşallah 🍀😇
Tuba06_06 adatuna sağlıkla gelsin inşallah sizin medikalparkti yanlış hatırlamıyorsam sezeryan normal doğum arasında gidiyorum Alllahim sağlıkla kurtulalım inşallah 🤲🏻🥰👼🏼
adatuna Tuba06_06 evet ankara medicalparktı :) ilk doğumumda bebek kanala inmedi sezeryan oldum bu yüzden bu da sezeryan olacak. Ama isteğim ilk doğumta vajinal doğumdu. Bebiş nasıl gelmek isterse öyle gelsin diyin :)
Aysecan0335 Bizim daha var biraz ama bana teklif sunulursa 15 ocak isteyeceğim ilk bebem 15 haziran buda 15 ocak olursa hoş olur 🙂