Alya05 aslhnkrts9 Eline sağlık güzel menü Bende havuçlu cevizli tarçınlı kek yapsam mı diy düşündüm. Tam kış keki çok güzel oluyor
vanilya_kokusu_ Alya05 ay geçen gün bitanenin hepsini.oturip.yedim inşallah yüksek olan kolesterolum dahada ucmamistir😂😂😂
deletedmom43191 Alya05 karalahana sarması biber dolması cacık (sarma ve dolmayı dün annemle birlikte yapmıştık tencereyle dolaba koydum bugun pişircem)😅😅😅😅🤣
deletedmom43191 Alya05 he valla tencereyi ocağa koycam sarma dolmasın ustune tuz atacam su koyacam olduda bitti
Alya05 deletedmom43191 Bazen diyorum akşam üstü uyusam yemek vaktinde biri beni çağırsa dese kalk yemek hazır ayyy ne güzel ya 😀😀 sonra bulaşıklar yıkansa çayım önüme gelse misss Annem güle giidnce öyle oluyor genelde Evde pek mümkün değil
Alya05 Gokturkmom_ hahaha batmanlıyım plakamız 72 🥰🥰 Alya kızımın ismi ayın 5 de doğmuştu öyle 05 yaptım 😀😆🤣
hd_d Alya05 bizim burda düğün yemeği derler zer yaparlar zerli makarna derler zerini yaptım makarna da esim gelince yanina da corba yaptım tatlim var bide tursu falan🤭