Seraymesut bilgedenizokaribal doktor onlar yanlış gösteriyor dedi kardeşim pozitif ti kanda cikmamisti
sutlukahve_ bilgedenizokaribal zaten test fln yapmadan asla söktürücü içmem hala gelen giden yok o kadar ağrıya ben gün içerisinde olurum dedim ama olmadım
sutlukahve_ Boysmom2 yani normal günlük işler dışında bişey yapmıyorum sabahtan beri aynı sabah daha fazlaydi şuan var ama daha az olacakmisim gibi bilmiyorum bekliyorum
Damla_26 sutlukahve_ bende de kaç gündür karnım ağrıyor belim ağrıyor 3 gündür bugün test yaptım sabah negatif çıktı kasılma oluyor gibi
sutlukahve_ Damla_26 benimde kaç gündür sadece ardaa kasik ağrısı vardı bugün aynı adet olacak gibi belim kasiklarim oldum diye lavoboya koşuyorum bişey yok 😂
1aleynax Belirtiler benziyor canım gebelik belirtisi de regl sancısına benziyor ama 10 gün dolunca yaptır bence net sonuç çıkar
sutlukahve_ 1aleynax zaten duzensizim neyin 10 gününü beklemem gerekiyor yanlış anlama söylediğini anlayamadım da
esiladuhan sutlukahve_ Belkide yeni yumurtluyorsunuzdur? Benimde adetim düzensizdir bi ay 30. Günde olurum bir ay 50 55 o dönemlerde de geç yumurtlama oluyor zaten. Test yapıp kontrol etmekte fayda var
sutlukahve_ esiladuhan benimki de aynı şekilde ama hiç bu şekilde yumurtlama yasamadm açıkçası bariz regl diye bekledim bu agrilar sonrası bikac saat içinde olurdum heo ama olmadı bu defa
1aleynax sutlukahve_ adetin 10 gün gecikmesi lazım iki üç gün gecikmeyle test yapsan da hiçbir sonuç alamazsın bazen gecikebilir 10 günün sonunda netleşir
sutlukahve_ esiladuhan yarın da beklemeyi düşünüyorum yarın olabilirim olmazsa ertesi sabah direk test yaparım ama pek de umutlu değilim
sinosss133 sutlukahve_ benimde adet düzensizliğim vardı aynı belirtiler bende de oldu adet olcam diye test yapmamıştım uygulamaya göre 6 gün gecikmem vardı o gün test yaptım pozitifti başka hiç belirtim yoktu bi test yapın bence