Es07 Deletedmom_808 henüz karar vermemekle beraber Erkek isimleri; Yiğit,Ali, Yusuf, Ali, Ömer,Faruk Kızım olsa ; Zeynep Sare koyardım sanırım
kzbn51 Deletedmom_808 Oğlum var ismi Aybars şimdi kız bebeğe hamileyim Allah nasip ederse Aybüke koymayı düşünüyoruz 😌
Esoc Deletedmom_808 bende yarın 28 hafta olucam. Oğlum olacağı için Polat isminde karar kıldık. Sağlıkla gelsin inşallah 🙏.
AylaSuna prinkle Ben çok kolay bi bebekmişim 🫠 Uyumlu yedirir uyuturmuş annem hiç zorluk çıkarmamışım hala öyleyim 😅🤓
icidisibiranne Kız: Devin, Duru, Miray olabilir Erkek: Yusuf’un yanına Kutay, Yaman, Göktuğ düşünüyorum şimdilik
AylaSuna sevvoos Yani isimle bir ilgisi yok desenize hayırlısını dileyelim öyleyse, teşekkür ederim 😊
betusce @"akkoyun21 akkoyun21 azra ismi benimde çok hoşuma gidiyor kızınızın huyu suyu nasıl isim çok etkiliyormuş :)
akkoyun21 betusce Kızım normalde çok naif çalışkan becerikli bir kız ama kızdığı zaman biraz fazla agresif oluyor şuan 16 yaşında
bilgedenizokaribal Deletedmom_808 kız için Güneş, Derin, Umay, Melis, Deniz Erkek için Can, Devrim, Kemal Ata, Ege,
eskr33 Deletedmom_808 İlk oğlumun adı Mustafa Kemal babasının hep hayaliymiş atamızın ismini kattık 2. Hamileyim onada ben karar verdim Alparslan olacak oda ♥️