esragny Deletedmom_808 hamileyim 2 oğlum var Aybars ve Kadircan şimdikinin cinsiyetini bilmiyoruz kız olursa adını Aybike vereceğim ama erkek olursa daha düşünmedik 🤣
akkoyun21 Deletedmom_808 ben şimdi Ravza ’ya döndüm kısmet olursa .Azra Talha Muhammed Furkan ’da diğer çocuklarımın isimleri 🥰
sumeyyeyilmaz d_0 ay kızım olursa bizde bahar koycaz ama ben iki isim istiyorum yanına bi isim bulamadım🤣
ilknurcn d_0 kız olursa biz de bahar düşündük mayısta olacak inşallah doğum. Sürekli yeni nesil eva neva tarzı isimlere denk geldiğim için bahar ismini birinde daha görünce sevindim :))
aslmoms Ben Nazlı İlk kızım Asel Naz. Kızım olursa Talya Naz olabilir. Erkek ne olur bilmem 🤷♀️ hep kız ismi aklımda
AylaSuna aslmoms Merhaba bişey sorsam size toplum içinde şöyle bir algı var Nazlı koyarsan Nazlı olur mıymıy ağlak olur vs çocukluğunuz nasılmış veya şuan 🫠😅 çok beğeniyorum da isminizi 🌸😻
_efinah08 aslmoms İlk oğlumuzda Miran Asaf eşimle bilekte koyduk . Şimdi de nasipse kız olursa eşim Asel istiyordu ama vazgeçirdim . Ben Doğa ve Eliz ismini sundum eşime Eliz daha hoşuna gitti 🫠 Henüz cinsiyetimiz belli değil ama böyle bir düşüncedeyiz hakkımızda hayırlısı 🌸🥹
penbe_karisi @“kartanesi___”#p38685051 oyy çok güzell ismiyleee büyüsün minnakim kızım olsaydı bende bu ikisinden birini katardim 🥰🥰
betusce @"akkoyun21 akkoyun21 azra ismi benimde çok hoşuma gidiyor kızınızın huyu suyu nasıl isim çok etkiliyormuş :)
aslmoms AylaSuna Hahahaha aslına bakarsanız hiç öyle bir durumumuz yok. Hatta ben aşırı gergin aşırı sinir bozucuyumdur 🤭🤭
AylaSuna prinkle Ben çok kolay bi bebekmişim 🫠 Uyumlu yedirir uyuturmuş annem hiç zorluk çıkarmamışım hala öyleyim 😅🤓