ffffffffff lol lol Beta değerleriniz nasıldı acaba benim çok hızlı artıyor da ikiz olabilir mi acaba diye merak ediyorum
pembeayakkabilikiz meri13z sizede hayırlı olsun teşekkür ederım. Yaptırmadım ben yarın şeker yuklemesı ıcın sıra almaya gıdecegım. İkili yaptırmıştım bıde şeker yuklemesı yaptıracağım. İkili yaptırmasaydım detaylı yaptırırdım.
meri13z meri13z pembeayakkabilikiz anladım canım ben de ikili yapmadım ense kalınlığı felan normal çıkınca gerek duymadım ama detaylıya girdim şimdi olsa girmezdim
senemtolga akkoyun21 korkuyor insan ne bileyim canim 3. Gebeligim ama sanki sifirlanmis gibiyim. Cok şükür doktordan çıktım. Bir problem yok dedi. Icim rahatladi hersey yolunda cok şükür. Teşekkür ediyorum cevapladigin icin
avukatannem dmlclk33 ayy biz de bugün 5+5 iz :) belirtileriniz neler bende ara sıra karın ağrısı ve mide yanmasından başka bişey yok 🥹 kese için henüz doktora da gitmedim :(
tpe Kızlar kaçıncı haftada doktora gitmeyi önerirsiniz net bilgi alablmek sürekli git gel yapmamak için
baharbahce27 Senacanblt_ sizinle bebeklerimiz aynı hafta ve gün. Daha öncede konuşmuştuk. Sizde nasıl durumlar 🥰
Senacanblt_ baharbahce27 yaaa 😍 bakalım hangisi önce gelmek isteyecek . Bebişin hareketleri daha sert hissediliyor 2 hafta sonra nst bağlanacak ve ağrılarım falan artıyor yavaştan sizde durumlar nedir