eylusko Busraaaakkk ben yaptirmicam doktor evde ölçülen seker cihazı aldırdı. Onunla takip yapiyorm . Bu arada alt rahme mesane olan tarafa hiç agri giriyor mu ?
merveli93 kartanesi___ nasılsınız benim göbüş baya büyüdü 🙈 serklajlı olduğum için hareket kısıtlılıgım var yiyip yattıkça büyüyoruz
kartanesi___ merveli93 benim de büyüdü artık bol giyinsem de saklayamıyorum belli oluyor 😂hareketleri son günlerde acıtıyor böyle batıyor gibi sende de öyle mi
sevdaozz dmlclk33 ayy daha çok başındasınız . Benim en zorlandığım dönemm. Şimdiyse bacak arası ağrıları ile savaşıyorum 😂 27+5 olduk❤️
senemtolga akkoyun21 korkuyor insan ne bileyim canim 3. Gebeligim ama sanki sifirlanmis gibiyim. Cok şükür doktordan çıktım. Bir problem yok dedi. Icim rahatladi hersey yolunda cok şükür. Teşekkür ediyorum cevapladigin icin
busonryavrusu cns5117 Canım progestan içiyorum bide geçen haftada rapor vermişti bu hafta da verdi dinleniyorum sürekli ultrasonda görünen bi kanama alanı yok yerleşme kanaması da olabilir falan da dedi kendini çok yorma dedi 🩷
cns5117 busonryavrusu Oh maşallah ultrasonda kanama alanı görünmediyse skntı ypktur bnce bende kullanıyorm hem fitili hem iğnesi tüpbebek oldgu için öncede başlamştm
melekatay busonryavrusu bende kullanıyorum progestan 7 haftalık kanama var 1 düşügüm var ama ağızdan alınmıyor diye biliyorum