busonryavrusu dmlclk33 7+0 az önce kalp atışını dinledim bu benim için dünyadaki en güzel ses olabilir 👼🏻🥹
cns5117 busonryavrusu Gözün aydın çok sevindim darısı bana inşallah. Kasık ağrısı ve lekelenme için ne dediler sorun yok inşallah bende de var aynı sıkıntı ben de çok tedirginim
bahar9011 tugbayildirimm tugbayildirimm dün galiba ilk defa aşerdim 🙈 regl sancısı gibi ağrılarım oluyordu ilk zamanlar şimdi yok. Bir de uykuya düşkünlük var bir süredir ☺️ 3 gün önce kontrole gittiğimde keseyi gördük doktor 15 gün sonra gel dedi ama ben o kadar dayanamam 1 hafta sonra kontrole gidicem 🙈
tugbayildirimm bahar9011 sürekli ultrasonda zararlı dikkat et seni çok iyi anlıyorum😍 bende sadece kasık ağrıları var suan bir de sabahları cok hafif mide bulantısı
aybike2212 dmlclk33 12+6 ile aranızda yerimizi alıyoruz 🙂 Melike3506 aynıyız nasıl geçiyor elifcnnnnnn aynıyız nasıl geçiyor
Melike3506 aybike2212 güzel geçiyor ama tartı moralimi bozuyor sadece şişkinlik mi yoksa kilo mu aldım bilmiyorum göbeğimde çıktı pantolonlarım kapanmıyor artık ☹️
aybike2212 Melike3506 normal sanırım artık bebiş iyice kendini belli etmeye başlar benim bulantılarım yüzünden kilo almadım aynı şeylere aynı kilo ile devam ama keşke bulantım olmasa diyorum bende
Busraaaakkk eylusko Çok şükür her şey yolunda, arada bi ağır hissediyorum kendimi o kadar siz nasılsınız nasıl gidiyor 🥹
eylusko Busraaaakkk bende biraz seker yüksek çıktı beslenmeme dikkat ediyorum bazen ağrılarım oluyor öyle devam iste 🤣🤣