celileyuzuguldu1_ akkoyun21 cinsiyeti ne zaman öğrendiniz bizde bugün 16 haftalık olduk tam ama göstermiyor 🙈
bahar9011 tugbayildirimm tugbayildirimm dün galiba ilk defa aşerdim 🙈 regl sancısı gibi ağrılarım oluyordu ilk zamanlar şimdi yok. Bir de uykuya düşkünlük var bir süredir ☺️ 3 gün önce kontrole gittiğimde keseyi gördük doktor 15 gün sonra gel dedi ama ben o kadar dayanamam 1 hafta sonra kontrole gidicem 🙈
123456yildiz 1 Aralık 35+5 olduk ❤️ 12 aralikta doktorum ameliyat günü verecek🤲 sağlıkla kucaklarımiza alalım inşallah 🥰🤲
senemtolga dmlclk33 selam kizlar 14+2 sag kasigim ve alt karnim civarlarinda agri ile uyandim. Hafifliyor bazen enfeksiyonum vardi bugun 3 te randevum var sonuclari göstericem ama genede sormak istedim. Sadece benmiyim bunu yasayan yoksa normal mi acaba
meltemerennn dmlclk33 ayy daha çok yeni senin cidden Allah yardım etsin o günleri hatırlayınca psikolojim bozuluyor ben suan 27+0
Busraaaakkk eylusko Çok şükür her şey yolunda, arada bi ağır hissediyorum kendimi o kadar siz nasılsınız nasıl gidiyor 🥹