baharbahce27 Senacanblt_ sağlıcakla gelsinler inşallah bebişler. Benimde ilk hamileliğim açıkçası ama tebrübe ettiğim kadarıyla söyleyeyim mümkünse tok karnına gir nst’ye bebek hareketleri normal düzeyde bakılsın diye. Onun dışında ekstra bir şey yok canım
Senacanblt_ baharbahce27 baş geliş pozisyonda şuanlık normal doğum gibi devlete gidiyorum senin nasıl durum
baharbahce27 Senacanblt_ bu arada benim bebişim öyle seslere vs tepki vermiyor pek, sende de bu durum oluyor mu. Kendi ne zaman hareket etmek isterse o zaman ediyor. Ben konuşunca ya da dokununca değil
Senacanblt_ baharbahce27 kesinlikle evet canı ne zaman isterse bazen hareket esnasında elimi koyuyorum duruyor 😂
felii momtobe__ Biz 5+0 olduk bu gün ama kasık ağrılarım halâ devam ediyor,bu dönemlerde normalmi acaba
Aykerny felii 5+6 dayım hala kasık ağrısı ara ara oluyor çok normal korkmanıza gerek yok alt karnımda hafif sancılanma gibi ağrılar oluyor kanama olmadığı ve ağrıların boyutu çok şiddetli olmadığı sürece bir sorun yokmuş🥰
Melike3506 aybike2212 bulantı olmasa da canımın istemediği veya tiksinip tüketmediğim şeyler de var ama