flover0 eminekiz geçen hafta öyleydim kontrolde doktoruma söyledim bulantı ilacı yazdı geceden alıyorum gün içinde hafif oluyor siz kullanıyor musunuz ?
Melikekaplan dmlclk33 37+6 yarın doğuma gidiyoruuumm 🥹🫣 Siz de sağlıcakla bu dönemi atlatırsınız inşallah (duam tüm hamişler için )
aybike2212 Melike3506 ya bence öylesi daha güzel bulantı çok zor birde b kusuyorum ama öyle böyle değil artık bişey yemeye korkar oldum
Melike3506 aybike2212 bulantı olmasa da canımın istemediği veya tiksinip tüketmediğim şeyler de var ama
ffffffffff lol lol Beta değerleriniz nasıldı acaba benim çok hızlı artıyor da ikiz olabilir mi acaba diye merak ediyorum
lol ffffffffff genelde 2 kati ve üstü artıyordu öyle cok yüksek değildi cnm ilk öğrendiğimde 154 2 gun sonrasinda 478 2gun sonrada 928 cikmisti bidahada vermedim zaten
eylusko Busraaaakkk Hee adet sancina benzer ağrılar tabikide ara ara hep oluyor onu nasılsın haricinde batma bıçak saplanması alttan giren ağrılar ayy hersey var işte
pembeayakkabilikiz meri13z sizede hayırlı olsun teşekkür ederım. Yaptırmadım ben yarın şeker yuklemesı ıcın sıra almaya gıdecegım. İkili yaptırmıştım bıde şeker yuklemesı yaptıracağım. İkili yaptırmasaydım detaylı yaptırırdım.
meri13z pembeayakkabilikiz teşekkür ederim ben detaylı yaptırdım tek sorun bir tık ense kalınlığımız yüksekti onun dışında sorun yoktu size de soracaktım belki girmişseniz sizlere ne dediler
meri13z meri13z pembeayakkabilikiz anladım canım ben de ikili yapmadım ense kalınlığı felan normal çıkınca gerek duymadım ama detaylıya girdim şimdi olsa girmezdim
baharbahce27 Senacanblt_ evet bende artık sert hareketler hissediyorum ama öyle aman aman her zaman değil. Ben geçen haftaya Nst girdim şükür bir sorun çıkmadı. Sizin cinsiyetiniz nedir. Bizim bir kızımız olacak inşallah 🎀🌸
Senacanblt_ baharbahce27 benim oğluşum olucak 🩵 oh çok şükür sıkıntı çıkmamış benim ilk hamileliğim de nst ye girerken önerebileceğiniz birşey var mı
baharbahce27 Senacanblt_ sağlıcakla gelsinler inşallah bebişler. Benimde ilk hamileliğim açıkçası ama tebrübe ettiğim kadarıyla söyleyeyim mümkünse tok karnına gir nst’ye bebek hareketleri normal düzeyde bakılsın diye. Onun dışında ekstra bir şey yok canım
baharbahce27 Senacanblt_ bu arada benim bebişim öyle seslere vs tepki vermiyor pek, sende de bu durum oluyor mu. Kendi ne zaman hareket etmek isterse o zaman ediyor. Ben konuşunca ya da dokununca değil