kartanesi___ Kızlar son 3 ayda çok kilo alınıyor mu? 8 kilo almışım da bu son 3 ayda daha ne kadar alırım acaba iştahım son derece açık ama artık midem sıkıştığı için çok çabuk doyuyorum 😂bu sayede az mı alırız acaba
demetov kartanesi___ ben ilk 6 ay sadece 3 kilo aldım çünkü ilk başta 4 kilo verdim mide bulantısı yüzünden. 6 ay dolunca çok hızlı kilo aldım ve hep aşırı zayıftım bunu beklemiyodum 34. Haftada +10 kilo ile devam ediyorum doktorum dikkat et dedi
2bebekbiranne55 kartanesi___ 77 ile hamile kaldım şuan 80 im 27 haftayım 🥹🥹 dışardan görünüşte o kadar durmuyorum ama bebiş fe 1250 gram felan ben çok aşırı almayınca herkes zayıf galiba zayıf olacak diyor 🥲 ama kendim de alamıyorum ki desem kilolarca aldım çocuk zayıf doğdu
meltemerennn kartanesi___ bende bugün 3.trimestıra girdim bugün iştahım yok nedense anlamadım bende 8 kg aldım toplamda
ylnydgd kartanesi___ ben de 9 kilo aldım ama ben çok zayıfım o yüzden seviniyorum :) doktor da 18-20 ile tamamlarsın bu gidişle asıl kilo alımı şimdi başlayacak dedi
kartanesi___ demetov ben de bu 8 kilonun 5 kilosunu 14-17 haftalar arasında yani çok kısa bir sürede aldım korktum dikkat ettim artık 28 haftalık sayılırız 8 kilo almışım korkuyorum son 3 ayda çok alırım diye
kartanesi___ penbe_karisi 73’ten selam canım😭😭😭kaç alırız kız acaba şu kalan aylarda yani en az 2 kilo daha alacağız o kesin bebişler alacak çünkü
kartanesi___ 2bebekbiranne55 bebeğin kilosunun annenin aldığı kiloyla pek bir alakası yok canım kimisi var çok çok az kilo alıyor ama bebekleri tosun gibi😂kimileri de çok alıyor ama bebekleri minyon
2bebekbiranne55 kartanesi___ yani ama anlatamıyorum ilk oğlum da 3 kilo doğdu gayet sağlıklı ama 4 kilo olanlarla kıyas yapıyolar
kartanesi___ ylnydgd ben maalesef ki zayıf kiloyla hamile kalamadım:( 65 kiloyla kaldım en az 5 kilo fazlam vardı onları veremeden hamile kaldım😂
babymom2026 kartanesi___ bekarken çalışırken daha zayiftim 44 45 falan hiç 50yi görmemiştim evlenince 52ye çıktım sonrada hamile kaldim zaten 😁