• Sağlık
  • Erken Doğum riski❗️Benim gibi olan var mı kızlar ⁉️

31haftalık gebeyim bebeğim 2hafta önden gidiyor yani 33haftalık 2350kilosu erken doğum riskim var bebeğin başı Doğum kanalında ciğer geliştirici iğne yapılacak benim gibi olan var mı ? İğne nasıl yapılıyor ? Bebeği 33 haftadan mı hesaplamam gerekiyor ? Lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi 🙏🏻
    suletnc

Benim bebegimde 2 hafta onden gidiyor ama hic bir bilgim yok canim post ustte kalsin diye yaziyorum .😐
      suletnc yanlışın olmasın önden gitmesi ile erken doğumun alakası yok. Şeker ölçümü falan yaptırdın mı haftasına göre iri. Ama bence başka sebebi olmalı erken doğumun bişe demedi mi
        BFerayeY yok haftasıyla alakası yok tabi erken Doğumun ama hesaplamayı o hafta üstünden mi hesaplamam gerekıyor
          suletnc yok canım son adet tarihine göre hesaplanıyor. 31 haftalıksın yani.
            suletnc kalçadan normal iğne sadece yağlı olduğu için aciyo biraz o kadar. Iki gün üst üste yapılmıştı bana aynı saatte
            suletnc bugün doktora gittim benim kide önden gidiyor ama daha sonraki haftalarda haftasıyla uyumlu olabilirmiş açılman olmadıgı müddetçe korkma doktorumda korkma dedi başından beri öndeydi ama dört gün falan bugün on günden fazla çıktı
              [bilinmeyen] maşallah 🧿 inşallah benimki de öyle olur o kadar dayanır
              [bilinmeyen] hareketleri azalıyor mu iğneden sonra ?
              Reykzy içimi rahatlatan şey zaten haftasından önde gitmesi ve kılosunun iyi olması
              [bilinmeyen] sağolun 🙏🏻