ayse999 Başınız sağ olsun öncelikle 🌸 Gelmiş geçmiş olsun 🙏
Bu postlara kayıtsız kalamıyorum. Ben de çok araştırma yapmıştım.
3 düşük oldu benim de. Sonra pıhtılaşma olduğunu öğrendik. 2 gende homozigot çıktı. Pıhtılaşmaya meyilli demek. Kullanmasan olur demişti doktorum ama içim rahat etmedi tabii ki. 4000’lik Oksapar ve 100 mg coraspinle çocuğumu kucağıma aldım. Şimdi ikinciye hamileyim ve aynı şekilde iğne ve hap olarak devam ediyorum. Özetle böyle benim durumum ama bütün bunlar uzun bir zaman diliminde oldu, neler yaşadığımı az çok tahmin edebilirsiniz.
Sizin sorunuza gelince🌸
Kese görünmeden iğne vermiyor doktorlar .
Çünkü dış gebelik ihtimalinde, siz tüpte gelişen bir bebeği beslemiş olursunuz ki bu da sizi tüpünüzden etmeye kadar götürür. Kaş yapalım derken göz çıkarmak olur Allah korusun🙏
Kese göründükten sonra iğne başlatır işin ehli doktorlar.
Ancak sizin yapacağınız şu ki kan akışını hızlandırmak için ufak yürüyüşler, nar, avokado ve coraspin.
Coraspini hamile kalmadan da kullanabilirsiniz. Zararı yok.
Pandemi salgınıyla beraber kalp rahatsızlıkları arttı. Kalp krizleri vs. Bunun da sebebi kan beyne yeteri kadar kan gitmemesi yani pıhtılaşma ne yazık ki.
İleri haftada bebek kayıplarının çoğu da bu ne yazık ki. Ne olur yanlış anlamayın beni🙏 Acınızı derinden hissediyorum ancak bebek büyümüş olup kaybetseydiniz daha zor olurdu.
Şimdi Rabb’e teslim olup çarenizi aramanızı diliyorum🙏
Rabb’im kolaylaştırsın imtihanınızı🌸🙏 Buraya bebek haberinizi de yazmanız dileklerimle🥰