Öncelikle çok doktor değiştirdim 4 5 doktorla görüştüm tabi ki sadece bilgi alışverişi ve kafamı biraz olsun boşaltmak için açtım postu.
Aylar önce 4. Düşüğümü yaptım betam çok güzel arttı kahverengi leke kanla karışık ve minik pıhtı geldi sonra beta baktırdım hemen 3400lerde muayene oldum kese aşırı küçük kalmış 5mmidi çok zor gördüler gelişememiş sonrasında betam hızla düştü ve düşük yaptım kanamayla. Doktorlar bazıları kimyasal bazıları normal düşük falan deyip geçiştirdiler gebelik sayılmaz falan dediler, net bir şey söylemediler sadece Doktorun 1 tanesi çok güvenerek gittiğim birisi kan sulandırıcıya geç başlamışsın bazı kişilerde 1 2 gün bile çok önemli dedi adet gecikmesi 4 gün sonra başlamıştım ve nedeni, hiçbir bilgim yok pıhtılaşmam olduğunu yeni öğrenmiştim doktor iğne aspirin kullanacaksın diyordu ama her gittiğimde kan ver betayı takip edelim keseyi görünce rapor yazabilirim diyordu ben de cahilim tabi Raporsuz alınmıyor diye biliyordum günler sonra benim ısrarımla sorularımla doktor eczaneden alabilirsin kendi paranla dedi ağzından lafı cımbızla aldım resmen o an beynimden vurulmuşa döndüm madem alınıyordu neden bana keseyi gördükten sonra raporu yazabilirim beklememiz gerekiyor diyosun mesela!? Soru sormaya korkuyordum huysuzdu hemen sinirleniyordu sıkılıyordu çok soru sorunca beni de düşünün çok yoruldum falan diyordu adam yaşlı çok bilgili diye gidiyordum psikolojim korkularım çok fazlaydı kime ne soracağımı danışacağımı bilememiştim O kadar çok içime yer edindi ki unutamıyorum acaba iğneye geç başladım diye mi bebeğim gelişemedi? 🥺