Busravezeytin _prenses_annesi son ölçümü de 2800 müydü peki. Benim 3100 dedi ama aşağı yuksrı baya oynama oluyor doğum kilosuyla ölçülen kiloda
Busravezeytin Zeynzeyn Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahh. Siz de müsait olursanız haber verir misiniz😊
sdfdml02 Zeynzeyn sende benim gibi korkulu endişeli misin peki 🙂 rabbim hepimize güzellik kolaylık nasip etsin inşallah 🙏❤️
_prenses_annesi Busravezeytin Evet doğduğunda 2900 100 gram oynadı çok bi fark etmedi Yanı senın haftan çok iyi kılosuda iyi maşallah hiç kafanı Takma Rabbim sağlıkla kucağına akmayı nasip etsin inşallah
umynurr Ftm7 meb bende 35 haftamdayim ilk gebelik kadin dogum hastanesine gidiyorum(devlet) dogum sekli gunu veriliyormu yoksa son ana kadarmi bekleniyor bilgi verirmisiniz
Ftm7 umynurr ben aslında ilk gebeliğimde normal doğum yapmayı çok istiyordum. Ancak kızım makat gelişiydi. 36. haftada sancım başlamıştı uzanarak 37+2 e kadar gelebilmiştik. Eğer sancım olmasaydı 38+ haftada doktorum ameliyata alacağını söylemişti
Zeynzeyn @sdfdml02 evet öyleyim. Uyuyabileceğimi sanmıyorum bu gece. Benim sabah erken olacak Allah izin verirse. Senin kaçıncı gebelik?
sdfdml02 Zeynzeyn benim ikinci doğumum olucak . 11 de yatış olacak sonrasında doğum öğleni bulur büyük ihtimalle güzel haberlerimizi de paylaşırız inşallah burda
umynurr Ftm7 bende normal istiyorum ama nasil olacak bilmiyorum kimisi burda yaziyor gun aldik falan dedim cati muaynesimi yapildi mi ogrendiler aceba sizde yapildimi
Mutlusonsuzz Busravezeytin canım ben 5 gün önce 37+0 haftalıkken doğum yaptım 2.400 kg. planlı sezaryen olacaktı zaten 38 de 37 olunca erken gibi düşünüyordum bende endişe ediyordum kuveze girer diye ama çok şükür girmedi yanıma geldi 🥰💙 seninkinin kilosuda iyiymiş maşallah Allahın izniyle bişey olmaz içini ferah tut çokta erken bı hafta değil aslına bakarsan🌸
Busravezeytin Mutlusonsuzz evet aslında sadece fark eden 1 hafta😊 peki son kontrolde kaç ölçmüştü doktor bebişin kilosunu
Mutlusonsuzz Busravezeytin 2.400 ölçümüştü 2.400 doğdu 🤭 karın çevresi küçüktu 36. Haftada 33 haftalık çıkıyordu ve su azlığından dolayı 37 de doğum oldu zaten dışarda daha iyi gelişir demisti doktorum
Eymenveben 35+5te 2400 doğmuştu ani su gelmesiyle. Haftanız iyi kilosu iyi bence endişelenmeyin bazen içerde durması daha kötü sonuçlara sebep olabilir diye doğmasını uygun görür doktor. Sağlıkla gelsin kolayca atlatın inşallah doğumunuzu 🥰