Busravezeytin Cuma günü doğum yapacağım 37+5 e denk geliyor çünkü sancılarım var ve doktorum cuma günü almamızın mantıklı olacağını belirtti. Bebeğin kilosu iyi şuan 3100 gr. Sezaryen olacağım genel anestezi ile. Erken mi sizce ve önerileriniz neler?
elaanurr Busravezeytin normalde 37 erken sayılıyor sanırım ama sizin 38 sayılır artık +5i de var bebeğin kilo ve sağlık durumu iyiyse küveze bile girmez içiniz rahat olsun olumlu ve güzel düşünün 🥰
Daisyy000 Busravezeytin Bebeğin gelişimi 2 hafta ileri 38+5 gibi alacak.. Yerinizde olsam 1 hafta daha beklenmesini isterdim
PortakalOrdaKal Busravezeytin canım persembe günü 37+5te doğum yaptım. Nstde cok sancım cıktı ve suyum sınırda olunca apar topar sezeryana aldılar. Bebeğim oksijensiz kalmış biraz. 1 saatliğine gözlem amaçlı küvöze aldılar bir sorun olmadı çok şükür 🙏
Busravezeytin elaanurr 38e 2 gün kalıyor biraz kendimi öyle motive ediyorum ben de teşekkür ederim ❤️
Busravezeytin Daisyy000 doktorum izne çıkıyormuş:( başka doktora kalacağım o durumda. Olmadı öyle bi fikirle giderim doktora
sdfdml02 Busravezeytin perşembe günü 3.100 gr kilosu gelişim olarak haftasına uyumlu dedi doktor yarın kaç kilo doğar bilmiyorum cnm
byzkhn Busravezeytin benimde ilk doğumum 37+4 te olmuştu bence erken doğum değil 3350 gram doğmuştu oğlum
Busravezeytin sdfdml02 müsait olursan beni durumdan haberdar eder misin 😊 şimdiden Allah analı babalı büyütsün canım 😊
Ftm7 Busravezeytin ben kızımı 37+2 de sezeryanla doğurmuştum. 3100 gr doğdu 2800 hastaneden çıkmıştık. Küveze girmemişti ve memeyi de güzel emmişti. Endişelenmeyin
umynurr Ftm7 meb bende 35 haftamdayim ilk gebelik kadin dogum hastanesine gidiyorum(devlet) dogum sekli gunu veriliyormu yoksa son ana kadarmi bekleniyor bilgi verirmisiniz