AnneeeG1 24 Kasım 1045 26 Kasım 1321 27 Kasım 1529 oldu 27 kasımda kese göründü Doktorum bana Progestan coraspin ve Folik asit yazdı(wifolic) olan ı Salı günü tekrar gideceğim sizce artışlar nasıl yaşayanlar bi anlatsın bana çok korkuyorum
AslanEge AnneeeG1 artış çok az kuzum sağlıklı gebeliklerde 2 günde 2 kat artış gösterir boş gebelik olma ihtimali var yani kese var ama içerinde bebek yok kalp atışı duyulmuyor. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir hakkında hayırlısı olsun
adatuna AnneeeG1 umarım süreciniz olumlu ilerler ama sağlıksız olma ihtimali de var sağlıksız bir artış var
AslanEge Seraymesut beta artışı sağlıklı olsaydı dediğiniz doğru ama beta artışı düzenli değil gebelikte en önemli unsur bu. Yine de Allahtan umut kesilmez mucizeler de oluyor. Belki farklı yerlerde baktırdıysa betaya o sebeple de farklılık gösterebilir
AnneeeG1 adatuna evet doktorum Şuanlık korkulacak birşey yok dedi haftaya herşey belli olur dedi bakalım hayırlısı
Seraymesut AslanEge belki geç döllenme olucak dediğiniz gibi olsa doktor demez miydi kimyasal yada boş gebelik diye
mlsmrtgl Seraymesut geç döllenme hcgnin yavaş artması için bir sebep değil. Sadece usg de ölçülen kesenin haftası ile regle göre hesaplanan haftayı etkiler. Sağlıklı gebeliklerde 2 günde en az %50-60 arası hcg artışı beklenir.
AnneeeG1 Seraymesut şuan zaten benim ki geç dölenme canım son regl 25 Eylül dü 11 Kasım da kan verdim negatif 24 kasımda verdiğimde pozitif çıktı bende hala anlamış değilim zaten
Seraymesut mlsmrtgl evet öyle mucize olucak buna inanıyorum ve boş gebelik olmayacak öyle olsa doktor boş gebelik derdi
AslanEge AnneeeG1 Nasipten ötesi yok dua edip beklemekten başka elden gelen birşey de yok inşallah güzel haberler alırsın 🫶
leylaaa01 asy739_ ben 3000 beta ile kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim yıllar önce bu kişiden kişiye değişen bir durum