123yenianneee Kızlar yarın tam 32 haftalık oluyorum siz kaç haftalıksınız hastane çantasını hazırlayanlar var mı?
QueenJ 123yenianneee ben 35 haftadayım, hastane çantam hazır sayılır 1-2 eksik var onları da bu hafta tamamlarım inşallah
Ozgemlym 123yenianneee 35 haftayız hala çantamız hazır değil üşengeçlikte son seviyedeyim galiba bu ara bebişin hersey yıkandı ütülendi kendiminkiler kaldı yarın bitecek inş ☺️ çok yoruldum bunaldım valla hareket edememekten.Sağlıkla gelsin inş.
123yenianneee QueenJ benimde 2 çift eldivenim ve isimli takımın altına 1 çift beyaz çorabım eksik çok şükür bişey kalmadı 🤍 rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
123yenianneee Ozgemlym bence çok geciktirmeden hazırlayın malum bebişler haber vermiyor gelirken rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Btl0101 123yenianneee 31+2 olduk daha hiç alışveriş yapmadık 😀🤭 bu hafta başlayacağız inşllah 3. çocuk tecrübeliyiz diyip bu haftalara bıraktık heryerim ağrıyor ağırlaştım da sanki hata ettim bakalım ne olcak 😁🫣
123yenianneee Btl0101 bende son haftalar hem yetiştiremem hemde ağırlaşıp yapamam diye cinsiyet belli olduktan sonra almaya başladım rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Ozgemlym 123yenianneee Valla yarın kontrolüm var inşallah yarın valizi kapatırım diye düşünüyorum bakalım dr ne dicek. En son makat gelişti eğer dönmediyse sezeryan da olabilir bakalım. Sağlıkla gelsin bebişler 🥰
Btl0101 123yenianneee amin en güzelini yapmışsanız ben şimdi market için bile zorlanıyorum bakalım nasıl yapıcaz 🥰
123yenianneee 1_Pandackk benimde son 1-2 eksiğim kaldı birazdan Avm turu yapmayı düşünüyorum bakalım onlarıda alırsam hastanede açılmak üzere kapatacağım inşallah hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah 🫧🫶🏻