Miniminibirler Mucizeicimizde teşekkürler canım benim transfer oldum da sonuç 15 aralıkta öğreneceğiz iğneler ilaçlar aynen devam dediler ilk gün biraz ıkındım kabızlıktan o moralimi bozdu sonra düzene girdi. Siz ne durumdasınız
Miniminibirler mom28_ merhaba evet oldu transferim cuma günü. Hafif kanama devam ediyo sadece normal dediler bilmiyorum. Hiç bişey hissetmiyorum ya olumlu olumsuz hiç bi fikrim yok. Siz oldunuz mu
mom28_ Miniminibirler inşallah saglıkla tutunur bebişlerimiz ben olmadım henüz transfer kanama tutunma kanamasıdır galiba olumlu düşünün zaten doktorunuzda normal demiş 5.gün embriyosu değil mi 10 gün sonra mı test gününüz igne ilac devam ediyor musunuz
Miniminibirler mom28_ ilaçlar ve iğneler aynen devam ediyorum. 15 aralık test günüm bakalım dananın kuyruğu kopacak o gün 😂
mom28_ Mucizeicimizde geçti şükür biraz ilaclar zorluyor yan etkileri yarın inşallah transfer benimde dualarınıza talibim
mom28_ Mucizeicimizde Allah bizimle emeklerimizin karşılığını verecek inşallah doktor biseye dikkat edin dedi mi öneri verdi mi
Mucizeicimizde mom28_ benim karnımda sıvı çıktı Onu çözmeye çalışıyoruz ama yinede transfer olacakmış…
Miniminibirler mom28_ illa kabız olmayın dediler. İlişki yasak ve ilaç saatleri çok önemliymiş. İşte ağır kaldırma eğilme uzanma filan klasik seyler. Ama insan transfer olduğunu unutunca çok da mümkün olmuyo söylenenler