mom28_ ilkiminannesi yine birsürü igne ilac verildi pazartesiye kadar kullanacağım pazartesi olacak inşallah aynı zamanda gribim eger iyileşmezsem ertelenebilir ondan korktum
0925 Kubra-1997 rabbim kucağınızi sağlıklı evlatlar ile doldursun inşallah yormadan bir evlat versin size ve isteyen bakabilecek herkese amin ben çok aradım rabbim aratmasın evlat çok güzel birseymis
Kubra-1997 0925 ay evet etrafım gebe ve doğuran kadın dolu hep dua ediyorum Allahım bana evlat hasreti yalatma insanların evlatlarına hasretle baktırma diye çok güzel bişey evlat
0925 Kubra-1997 iliski yasağı verildi rahim ağzı yumusamasin diye bide nar ananas nane maydonoz yeme demisti doktorum kendini yormadan eğilmeden hafif hafif işlerini yap dedi 20 dk yürü dedi ben tüm bunları yaptım bolca su içtim birde
mom28_ ilkiminannesi antibiyotik hap ve bagışıklık baskılayıcı hap progeston igne estrofem vitamin coraspin
mom28_ Mucizeicimizde teşekkür ederim evet kalçadanmış yarın gidip olacağım ama hemşire çok agrıtıyor diye uyardı deneyip göreceğiz
mom28_ ilkiminannesi evet hangi ilacı hangi saatte içecegim yetiştirmiyorum gece 1 de içtiğim oluyor şuan 5 tane hap ve igne 2 şer 3 er ögün
Miniminibirler mom28_ benim de cuma günü transferim. Kalçadan iğne kullanıyorum şimdiden mosmor oldu kalçam progestan iğne benimki. Bir de fitil var onu da koyuyorum. Bi sürü de hap var göbekten iğneler filan. Harika bir süreç 😂
mom28_ ilkiminannesi igneyi oldum şimdilik agrı sızı yok ama şişecek dedi beze oluyormuş ondan korkuyorum aslında
mom28_ ilkiminannesi evet promester diye bir igne çok agrı şikayet olursa fitil yazdı alternatif bende önce bir igneyi deneyim duruma göre dedim