Havin49_ gurz ben üç gün kala yapmıştım oğlumda hemen çıkmıştı şuan oğlum 1.5 yalında ikizleri 7 gün kala silik çizgiyle öğrendim
Seyda-06 gurz kuruma çizgisi gibi durmuyor inşallah vardır ben 10 gün önceden çizgi görmüştüm acile gidip kan verin gidesilme durumunuz varsa
hilalgazi gurz o zaman kuruma çizgisi değildir canım inşallah vardır. Sağlıkla alırsın kucağına inşallah ❤️☺️
mariaaaaa gurz benim ögrenmiştim ve hızla düşmüştü kimyasal olmustu ama herkesde olmuyor stres yapmıstım ben kafanızı rahat tutun cok agır iş yapmayın bol bol dinlenin uzanın ❤️ hayırlı olsun
hilalgazi gurz Amin inşallah canım dualarım seninle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 ☺️
Alegria Bende de böyle çıkmıştı, kan vermiştim 64 çıkmıştı. Hatta seninki daha net diyebilirim. Kan ver, hayırlısı olsun🌸😍
gurz Havin49_ darısı bana inşallah sağlıklı bir gebeliğim olsun rabbim kucağımıza almayı nasip etsin sizede güzel günlerini göstersin Rabbim evlatlarınızın ☺️
acelyasen acelyasen kızlar ben 19 da kimyasal düşürdüm 3 gün kanamam oldu ondan sonra ikiliye devam ettim adetime daha 10 gün var ama bazı belirtilerim oldu test yaptım sabah ikisi de bu şekilde sizce olabilir mi