aaslii34 Devlet hastanesinde fetal dna yaptıran var mı ? Özelde yaptırıp da ne kadara yaptırdığınıza dair bilgi verir misiniz ? Şimdiden teşekkürler
mockingbird aaslii34 Merhaba. Fetal dna testini özel hastaneler dahil hiçbiyer kendisi yapmıyor. Özel laboratuvarlar aracılığıyla yurtdışına gönderiliyor. O yüzdeb hiç bir devlet hastanesinde bulamazsınız. Ben vaktinde araştırdım. En uygunu 2000 tlden başlıyor
Handrella aaslii34 canım ben sadi konukta yaptırdım sonucu bekliyorum yaklaşık 20 gün oldu. Ama dayanamadım özelde de yaptırdım 1 haftada geldi sonuç temiz çıktı çok şükür ama devlettekini hala bekliyorum
Nursemomm aaslii34 özelde istenildiği zaman yaptırabilir devlette de bazı tam donanımlı araştırma hastanelerinde önce perinatoloji bölümünden detaylı rapor istenir o rapor heyete gider orada değerlendirilip takip edilir ondan sonra Fdt yapılır
aaslii34 morvili Benim gittiğim hastanede de o civarlarda yapıyolar. Devlette yaptıran var mı merak ettim. Umarım bi sıkıntı çıkmamıstır.
Baharmurat aaslii34 az once burda bı baslık adı altında bı bayan yaptırmıs tekız cıkmıs ama ayrıntılıda sıkıntı cıkmıs .bende yaptırdım sıkıntı cıkmadı fransad.ama onda ayrıntılıda sıkıntı cıkımca eyvah dedım ıcıne suan sıkıntı dustu
aaslii34 morvili her devlet hastanesi yapmıyor. Bakirköy sadi konuk da yapılıyor ama ne kadar zamanda cıkıyor bilmiyorum işte sorucaz
aaslii34 mockingbird evet bende öyle duymuştum ama geçen gün sorduk bakirköyde yapılıyormuş. İstanbul dışındada 2 ili arastırdım aradım biri izmir diğeri balıkesir. İzmir tepecik devlet hastanesinde yapılıyormuş 3 Haftada da sonuclar çıkıyormuş.
zeykob aaslii34 Pazartesi günleri yapılıyor, sonuç ta bir sonraki hafta perşembe günü çıkıyor. yalnız riskli buldukları hastalara yapıyorlar. Nereye yaptırdıklarını bilmiyorum, ben 2 kez yaptırdım sonuç geçersiz çıktı
Handrella aaslii34 genetiks diye bi laboratuvarda 2400 tl ye yaptırdım istanbul fulyada. Kanlar Almanyada çalışılıyo eğer özelde yaptırmayı düşünürsen güzel temiz bir yerdi
Handrella aaslii34 canım 12 şubatta vermişim şu an baktım baya bi zaman geçmiş farkında değilim. İkili test sonucun nasıldı canım risk oranı nedir? Herkese yapmıyor doktor yüksek risklere yapıyor ondan sordum :)
aaslii34 Handrella ben ikili testleri üçlü testleri yaptırmadım. Ben çocuk düşünmeden önce genetiklik testi yaptırdım.Sma taşıyıcısı çıktım. Allah tan eşiminki temiz çıktı o yüzden bebek hasta olmuyor. Ama %30 40 tasıyıcı olabilirmiş bu yüZden doktorum direk fetal dna yı önerdi
Mergulce Handrella acaba bulent beyin testi yapmasi icin yanimizda ikili test sonucu mu goturmemiz gerekiyor ?benim yas riskim 232/1 cikti yaparmi ki acaba?
Handrella aaslii34 canım benim de şimdiki aklım olsa asla yaptırmazdım ikili test direkt bunu yaptırırdım çünkü çok gergin birşey beklemek. Doktora açıklarsan durumunuzu eminim yardımcı olacaktır. Dr. Bülent Uyanık doktorun ismi. Bilgin olsun sadece salı günleri kan verilebiliyor ve çok kalabalık oluyor sabah erken saatlerde gitmeni tavsiye ederim bir salı günü mutlaka randevu al. Çok şeker ve ilgili bir doktor. İçin rahat olsun bu arada eminim bebişin sapasağlamdır :)
aaslii34 zeykob Aa kısa zamanda çıkıyormuş sonuç olmadı oraya giderim. Çünkü istanbul da uzun sürüyor net hastanenin ismini verir misin sana zahmet