yeniannelif eed21 merhaba ben şehir hastanesi inde yaptım doğumumu Eskişehir şehir hastanesi. Çok ilgili özeli aratmayan bir yerdi
yeniannelif heragirl merhaba 33+5 te 2560 gram doğdu yatışım yapıldığı hafta ciğer geliştirici oldum 2 doz doğum sınrası solunum sıkıntısı vardı erken geldiği için 1 hafta yoğun bakım çda kaldı bebek düzeldi hemen. Dr zaten iki güne solunumu düzelir demişti
yeniannelif Meral_63 hiç korkunuz olmasın valla boşuna korkmuşum ben de güzel düşünün güzel olsun gerşey düşündüğünşz gibi bir acısı yok beniö için epizyotomi nin iyileşme süreci biraz zordu o da 5 güne rahatlamıştı
yeniannelif Aa-44 küveze girdi 1 hafta sonra cıktı solunumu 3. Gün düzeldi ana her ihtimale karşı engeksiyon için antibiyotik almıştı mecbur bitmesini bekledik cıkması için 🙏🏻
Aa-44 yeniannelif ban ada dua 31 haftalıgım suyum geldi 34 e kadar durdurmaya calışcklar lohusasın bni dıanda unutma
yeniannelif gunesimekardes gunesimekardes Eskişehir şehir hastanesi ydi. Bem özellikle buranın Bebek yoğunbakımını ve ebelerin ilgisinden dolayı seçtim ve çok hijyenik cok temiz bir yerdi şehir hastanelerini tavsiye ederim
yeniannelif Leontiine yapmanız gereken kedinizi akışa bırakın sadece ebelere gğvenin dr lar sürekli gelip kontrol ediyor kötü olan her dırumda anında müdahale ediliyor herşey cok kontrollü . O durumu farkedince rahatlıyorsun güven duyuyorsun
Miller yeniannelif ya hayirli ugurlu olsun🌺dogumdan once genital temizligi nasil halletiniz acaba dikisler icin onemli mi onu merak ettim🫶🏻🩷
yeniannelif Miller ben belli belli bir aydan sonra jiletle almıştım doğumdan bir hafta önce yine o şekilde almıştım şu anda iyileştiğim için ağda yapıyorum tekrar lazer epilasyon düşünüyorum. Lazer epilasyon sonrası tüylerim yoktu ama hamile kalınca tekrar yzarılar malesef oyuzden jiletle almam gerektı
yeniannelif Miller son haftalar Ilgaz01 aonuöta bunu onun ve bebeğin iyiliği için yapıyorsunuz anlamak cok zor bazı insanları ..
yeniannelif Aa-44 yanımda yatan abla da 31. Haftada doğum yaptı şu an bebeği de çok sağlıklı ama halen yoğunbakımda kalıyor her gün daha iyiye gidiyor kötü düşünmeyin ama 34 e kadar durdururlar büyük ihtimalle beim gebelik zehirlenmesi oldugu için doğuma aldılar
birthecene yeniannelif ayyy ne güzel Allah bize de kısmet etsin inşallah Güle güle büyütün bebeğinizi 😊🙏🏼
Ilgaz01 yeniannelif ben hastaya karnından bastırıken çocuğunu kurtarayım diye oda var gücüyle omzumu ısırmış formadan asagi kanlarim aktı tam bir gerizekali kadındı herkes şok olmuştu kolumda lifi koparmış canavar
aboutbehis Hayirli ugurlu olsun, anali babali buyutun. 🥹 Bize de boyle dogumlar nasip olsun amiin. 😂🥹 Peki siz nasilsiniz simdi? Tansiyonunuz normale donmustur umarim. 😌
yeniannelif aboutbehis yeni yeni dönmeye başladı ama 40 ım cıkınca kardiyolojiye yine de gideceğim inşallah kalıcı olmaz🙏🏻
canan_55 yeniannelif gözün aydın canım biraz zorlamış seni ama güzel bi doğum olmuş çok şükür kavuşmuşsun bebişine 😍 sağlıkla büyüsün inşallah 🤲 darısı tüm hamişlere 🤲🤲