rabia5310 Normal canım korkma rahim hareketlerini hissediyorsun benim ilk hamilelikte ben de korkmuştum doktorum normal tahim hareketlerini hissediyorsun demişti
eed21 @meliiissss @rabia5310 çok sağolun kızlar rahatlıyorum. Rabb’im yardımcımız olsun kadın olmaktan anne olmakta gerçekten zor. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşaAllah ❤️
Busranur_mnts eed21 benim de vajşnaya yakın hissettiğim oldu hatta bi ara resmen aşağıya doğru vuruyordu bebeğin pozisyonu ayaklsrı aşağıda olduğu için o şekilde olması normal ileriki haftalarda baş aşağı döndüğünde biraz daha rahat olur inşallah
Ha1999 eed21 bende 22 haftalık hamileyim canım benimde vajinanın tam üstünde bende korkuyorum orda hareket ettiği için kasik ağrım oluyor arada malesef çözüm yok
eed21 Ha1999 bende de bir süredir öyle oluyor bugün büyük hareketleri olmayınca korktum. Vajinada hissettiğimde çok yavaş minik hareketleri
Ha1999 eed21 merak etme canım benimde gündüz çok az hareket oluyor gece çok sert hissediyorum belki seninkide öyledir. Uzan sirt üstü hareket eder inşallah
Ha1999 eed21 evet valla bende gündüzleri çok az hissediyorum ama akşamları Tekvando oynuyor sanki içerde kasiklarim ağrıyor inşallah sağ salim alırız kucağımıza 🤲🙏🥰💙
Mihrasina_ eed21 bebekler plesantanın olduğu tarafa geçince hissedilmiyor ve günlerce orada kalabiliyorlar 20. Haftamda Plesantam solda oraya geçmişti hissetmiyorum diye ağlayarak doktora gitmiştim meğersem gayet iyiymiş
Ha1999 Yine sol kasık ağrısı var çok değil ama ara ara batıyor neden acaba ya salı randevum var 22 haftalık hamileyim aranızda yaşayan varmı ben gibi