busraa016 ikradgnn27 Erkek Kuzey Aslan Kız Bade,Alya,Aden olarak düşünüyorum tabi hayırlsı bi olsunda
derryaaneva busraa016 aşkm valla negatif insanlarla muhatap dahi olma burda olmasa hayatında arkadaşın akraban kim negatisfe uzak dur kimse bebisinden değerli değil
busraa016 Blueeberryy burayı yeni kullanıyorum burda bile böyle tiplerin karşıma çıkmasına şaşıramıyorum 😀
derryaaneva busraa016 boşver askmm bebişi soralım biz sana kalp atışını duydun mu duymadiysan ne zaman gidiceksin
Blueeberryy busraa016 gunumuz ayni bu arada ♥️bende merak ediyorum oglum var bitane insallah buda kiz olur hayirlisiyla 🌸💕
derryaaneva ikradgnn27 AA nedeeenn kız ben gün geçse de gitsem diye beklemekten sıkıldım nasıl dsyaniyorsun
ikradgnn27 derryaaneva çok sıkıntılı bi süreçden geçiyorum 3-4 haftadır boşanmaya kadar geldik eşimle kayınvalidemle birbirimize girdik derken sıkıntıdan bebeğimi unuttum
derryaaneva ikradgnn27 aaaaa kusura bakma ya bilseydim sormazdimm noldu bilmiyorum amaa bebiş doğana kadar düşünme stres yapma kendine bak
ikradgnn27 busraa016 eşim kaynanamla bir olup beni eziyor maalesef benim eşim ailenin tek oğlu ve en küçüğü haliyle şımarık anneside bu evlenmemiş gibi davranıyor bende böyle yapma dedikçe kadın bana inat yapıp oğluna Bebek gibi davranıyor
ikradgnn27 derryaaneva estağfirullah canım ne olacak bişey olmaz eşimle idare ediyorum şuan iyi olur inşalah bakalım