ikiprensesannesi___ eslem2121 benim ki çareyi benim izlemeyi sevmediğim şeyler izler yoksa adamda izleme hevesi bırakmam 🤣
eslem2121 ikiprensesannesi___ bende şeyde var yarı cıbıldak kadın çıktımı direk kapatırım salça olurum
Dinolisoo ErsBegAs Hürrem değiştikten sonra bırakanlara +1. 3 kere baştan başlayıp Hürrem değişene kadar izleyip bıraktım😂
eslem2121 Dinolisoo bir repliği var kızlar o replik hayat felsem beni hiçbir ateş yakamaz ben ateşin ta kendisiyim
Dinolisoo ikiprensesannesi___ yeni sezonda onlar çıktı ya hiç güzel değil doğa falanda çıkmış bide. Bir nilay kalmış resmen😂
ikiprensesannesi___ Dinolisoo o nilay ayyyy allahım sevemiyorum o Mustafa’m diye burun altından konuşup sallana sallana yürümesi beni benden alıyo
ikiprensesannesi___ Dinolisoo eşkiya da ki hızır ali gelecek diziye onu bekliyorum ben geriden geliyorum bir hafta boyunca anca bir bölüm izleyebiliyorum,🤣
Dinolisoo ikiprensesannesi___ ay ben rolünden nefret ediyorum gerçekte olan Feyza civelekten aşırı aşırı nefret ediyorum boğasım geliyor kadını ağzı mimikleri fena yapıyor beni😂😂
Dinolisoo ikiprensesannesi___ ay ben sevmiyorum onu daral basıyor onların haraketlerinden kasıntı kasıntı. Kocam seviyor ama benim yüzümden izleyemiyor😂😂
Svvv Taşacak bu deniz tam ailesi dizisi bence ahlak konusunda, vurdulu kırdılı yönde çocuklar açısından bir şey diyemem ama bence mük🥰