ikiprensesannesi___ Sehrbnn aa evet bizimkiler de hep izle izle seversin diyo daha başlamadım birden fazla dizi izleyemiyorum ben izlediklerim final olursa izlemeyi düşünüyorım
Dinolisoo ErsBegAs aşk yeniden izlemeye başladım😂😂 ama bide unuttum Prens 3 sezon bekliyorum. Ama hiç gelmeyecek gibi😂😂
ikiprensesannesi___ eslem2121 he kız kim hangi dizide ne yaptı bide o kadar ismi kafamda tutamam anayım ben ana unutkanlık yapar🤣
ikiprensesannesi___ Bide eşref rüya var onu izliyorum ama ikinci sezonu youtube de yayınlamadılar ikinci Sezonda kaldım 🥲
ErsBegAs eslem2121 aiiyy burada çekseler o dexteri seri katiller artar 🥹 burada hiç bir bilim kurgu, fantastik neyim yok ya
eslem2121 ErsBegAs bide muhteşem yüzyıl onun başını izliyprum ama ne zaman. Hürrem değişti bıraktım izlemeyi😂
ikiprensesannesi___ Dinolisoo en komik olanları kıvılcım ve ömer evliliği eski eşleri birbiriylr evli, 🤣🤣
eslem2121 ikiprensesannesi___ hiç sorma öyle valla eşimle yabancı dizi izlediğimizde bu o değilmiydi çok soruyırum
Dinolisoo ErsBegAs Hürrem değiştikten sonra bırakanlara +1. 3 kere baştan başlayıp Hürrem değişene kadar izleyip bıraktım😂
Dinolisoo ikiprensesannesi___ yeni sezonda onlar çıktı ya hiç güzel değil doğa falanda çıkmış bide. Bir nilay kalmış resmen😂
ErsBegAs eslem2121 ben de öok bilirim ama yenileri bilmem 🥹 bir ara üniversite döneminde dizi çevirmenliği yaptım 3 yıl kadar ndjdjs
eslem2121 ikiprensesannesi___ bnmde soru sorunca sonunu kaçırıyormuş 😂😂haklı ama bilio trip atacağımı susup geri alıo 😂😂
ikiprensesannesi___ eslem2121 benim ki çareyi benim izlemeyi sevmediğim şeyler izler yoksa adamda izleme hevesi bırakmam 🤣