eslem2121 sevimlipandahii aşkom üzülme takma diecem ama elinde olan bişey değil başka bişeyle meşgul ol mesela tıp ilerledi allahın izniyle olucak ben inanıyorum sende inan 😘🥰
eslem2121 sevimlipandahii hsg sonrası hamile kalan çok bitanem hiö üzme kendini güzel haberlerini beklioruz
csnnm sevimlipandahii öyle olsun ikimizde inşallah ayn gün gebe haberinin alırız ve buraya sevinçle ben hamileyim diye yazarız inşallah gülüm 🤲🥹
ddrys sevimlipandahii benim 3 sene olmadı canm hıcbır sıkıntı yoktu ne esmde ne bende inan cok düşünmekten pskolojıkmen olmuyor bence kafandan sök at hamileliği akışına bırak keyfıne bak sonra bir bakmıssjn hamilesin
ddrys 3 seneden sonra oldu ılk oğlum daha cpcuk istemedım korundugum halde 10 yıldan sonra tekrar hamileyim
busraggyy sevimlipandahii beline yapıştırıyosun canım 2 gün falan kalıyor zaten amaç belini sıcak tutmak hamam vs onuda öneriyorlar ama gitmedim ben
Bir1kelebek sevimlipandahii yaa 🥹 benim de eşimde sıkıntı var 😓 her ay adet oluyorsanız gebelik olmama sebebi ne oluyo tam olarak bilmiyorum da yumurtalr mı iyi olmuyo yoksa yakalayamıyor musunuz
busraggyy sevimlipandahii yok hayır belki bi 10 15 dakika yakmıştır hafif ondan sonra hissetmedim bile varlığını