hllasm Rojdiyebiri benim de 27si pikti şu an belirti göstermem tamamen progesteron ve psikolojiden bence 😅 yani daha erken merak etmeyin
pengumommy hllasm bana verdiğin içinde 400 mg var ama ekstra folik asit OMEGA 3 vitamin ve minarel içeren bir formda biraz araştırdığımda piyasa muadili olmayan iyi bir folik asit türü ama insan işte ister istemez daha iyisi varmıdır acaba diyro 😅
hllasm pengumommy güzel bence, omega 3 almak çok iyi hamilelik öncesi, ben ceviz ve balıkla desteklemeye çalışıyorum
rabiabass hllasm benim ilk olucak gecen ay yalancı pozitif gördüm sonra adet oldum ama cok kısa ve cok pembe hastaneye gidemiyorum yurtdısındayım sonrasında yaptıklarım negatifti bende anlamadım oluruna bıraktım
hllasm rabiabass aynen yurt dışında Türkiyedeki gibi istediğinde baktıramıyorsun 🥺 ilkinde Türkiyedemişim Allah’tan diyorum.
rabiabass pengumommy direkt tğm vitaminleri kapsayan bir vitamin kullanıyorum hollandadan aldım hamileliği kolaylaştıran bir seymiş
rabiabass hllasm ayy insallah valla yurtdısında hastane isi ölüm gibi ölsen emin olmadan bakmazlar rezalet insallah olurda güzel geçer
pengumommy defne1907 evet düzenli adetim sadece Eylül’de kimyasal gebelikten sonra 28 günden 30 güne cikti
defne1907 pengumommy bende de pcos var ama adetlerim düzensiz proxyfemin kullanıyorum bu ay ve sağlıklı besleniyorum ama yumurtlama günümü takip etmiyorum testlerle bakalım inşallah tutar çok istiyorum bat 15 Aralık benim de
defne1907 pengumommy benim kuzenimin de adetleri düzenli ama doktor ona da pcos demişti bi kimyasal gebelik geçirdi iki ay sonra hamile kaldı umarız siz de hamileisnizdir
pengumommy defne1907 inşallah hepimiz tez vakitte beklediğimiz haberi alırız bir süre düşünmüyordum ama istiyorum artik