pengumommy Kasıklarımda iğne batması tarzında geçmeyen ağrılar ve belimde çok ağrı var bir haftadır da grup gibiyum goguslerimde sızlama tarzı ağrılar erken biliyorum ama acaba belirti olabilirmi bir kimyasal gebeliğim var?
cigdem6716 pengumommy ya inanırmısın bende aynı şeyleri iki gündür yaşıyorum ama bir türlü anlam veremiyorum bu kadar erken olması yanıltıcı olur mı bilemedim buarada benimde bat10 Aralık
rabiabass pengumommy bende de aynı ya göğüslerim yanlardan alttan vs ağrıyor ve midem çok sorunlu yanıyor bulanıyor eğilip kalkamıyorum anlamadım çok mu erken bat 9aralık
pengumommy cigdem6716 bende anlamlandiramadim göğüs uclarimnzonkluyir resmen bende pcos oldu için dedim acaba yumurta erken catlayipda turmus olabilirmi bilemedim
Rojdiyebiri cigdem6716 Benim de bat 10 aralık ama yumurtalamam çok geç oldu 7 gün gecikti resmen 29 da pik gördüm bugün de çatladı sizin pik be çatlama ne zamandı bende ne zaman belirti olur acaba
pengumommy Nero45 bende anlayamdim ilaç vs kullanamıyorum alerjik falandır diye de düşündüm erken diye kan da vermedim bid kimyasal gebelik erken öğrendim zaman gecmemisti doktor içinde bekleyim diyorum ama bilemedim
pengumommy rabiabass rabiabass bende benzer şeyler var da erken mi bilemedim gogsulerim heleki kasıklarım sanki bıçak sapliyorlar belimde aynı midem de bilemiyorum balgam varmış gibi arada öğürme hissi geliyor gidip bakınip ilaç yazdirsammu diye düşündüm de şüphem oldu için de bilemedim napsam
hllasm pengumommy alın benden de o kadar resmen psikolojik gebeyim 🤣 bat 9 Aralık ama göğüs ağrısı mide bulantısı, yumurtlama tarihime göre psikolojik belirtiler bunlar 😂 bir de önceki kimyasalda da böyle olmuştu korkuyorum yine mi kimyasal diye 😔
pengumommy hllasm benimde aynı Eylül’de kimyasal geçirdim erken öğrenmek de istemiyorum açıkçası ama merka da ediyorum endişe de ediyorum nasıl başa çıkacağız bilemiyorum burun akıntısı zaten nefes alamıyorum doktora gitsen şüphem oldu içinde risk almak istemiyorum bide herkes sanki içine doğmuş gibi rüyada gördük hastasın kesin hamielsin 🤣 geçmiyor zaman
rabiabass pengumommy ayy benimde aynı herkes hamilesin hamilesin benden iyi biliyorlar sanki bende dayanamayıp yapıcam ama cok erken cıkmaz ve bosa üzülürüm diye istemiyorumda ama midem kötü yani kalkamıyorum bir sey yesem direkt bulanıyor
hllasm rabiabass biraz daha sabredelim, kimyasal olunca üzüyor sonra ben bir hafta geçmeden test yapmayacağım söz verdim kendime 🤲 geçen kimyasalım da tam bir hafta gecikmeye sebep oldu çünkü. Tabi siz daha iyi bilirsiniz
pengumommy rabiabass ben yaptım ilaç içmek için bsy çıkmadı dedim bekliyim bari 😅😅 bende mide bulantısı arada geliyor gidiyor kimyasal yaşadım çok üzüldüm beklemedim anda olmuştu çok heveslenmistim 🥲siz folik asit falan kullaniyormusun
rabiabass hllasm benim ilk olucak gecen ay yalancı pozitif gördüm sonra adet oldum ama cok kısa ve cok pembe hastaneye gidemiyorum yurtdısındayım sonrasında yaptıklarım negatifti bende anlamadım oluruna bıraktım
rabiabass pengumommy direkt tğm vitaminleri kapsayan bir vitamin kullanıyorum hollandadan aldım hamileliği kolaylaştıran bir seymiş
hllasm pengumommy ben Avrupadayım ya markası farklı ama ilk gebeliğimde Türkiyedeyken ne kullanıyormuşum bi bakayım bulabilirsem
cigdem6716 Rojdiyebiri benimde 22-23ü oldu şuan göğüs ağrısı var dokununca acıyor bel ve kaşık ağrısı ara ara oluyor ama geçen ayda aynı şeyler vardı umutlanamıyorum Dpo12-13gibi test yapmayı düşünüyorum
hllasm Rojdiyebiri benim de 27si pikti şu an belirti göstermem tamamen progesteron ve psikolojiden bence 😅 yani daha erken merak etmeyin
pengumommy @“rojinaydin”#p38681631 ben test ile takip etmedim ama tahminimce adet bitiminden beş altı gün sonra yumurtlama.oldu pcos olduğu için düzensiz diye düşünüyorum
hllasm Markasını bulamadım ama iki önemli detay var birincisi metil folat formunda olacak emilimi daha çok, ikincisi 400 mcg ya da 0,4 mg dan fazla olmayacak. Gerekenden çok alınca galiba down sendromunu tetiklediğine dair bir makale yayınlanmış sanırım.
pengumommy hllasm bana verdiğin içinde 400 mg var ama ekstra folik asit OMEGA 3 vitamin ve minarel içeren bir formda biraz araştırdığımda piyasa muadili olmayan iyi bir folik asit türü ama insan işte ister istemez daha iyisi varmıdır acaba diyro 😅