kartanesi___ Kızlar ya ben arada bir zararlı yiyecek-içecekler tüketiyorum 😭mesela kola, cips, nescafe, sucuk (çikolata vs abur cubur saymıyorum bile) Resmen aşeriyorum bunlara yaniii… Sonra da vicdan azabı çekiyorum😑 Siz de yapıyor musunuz?🙈🙉🙊
Zeynepefem kartanesi___ evet arada bir oluyor bende de eşim bana cok kiziyor yiyorum diye bende diyorum ki hamileyken sigara icenler bile var bunda ne var ki🫢 dogru degil mj ama 😅
Mihrasina_ kartanesi___ biley sçylicem zaten bu yedikleriniz doğrudan bebeğe gitmiyor bebeğe giden her şey sizin kanınızdaki yararlı bütün besinler siz zararlı şeyleri eğer ki her gün yemiyorsanız dpgrudan bir zararı zaten olmaz
reyhan96 kartanesi___ sucuk hiç sevmem bu hamileliğimde bir sucuk çekiyo canım ki yağına bana bana yiyorum. Valla çok canım çekerse yiyorum ben
3kedili2bebekli kartanesi___ 3 gün önce doktoruma dedim ki canım yemek istemiyor da saçma sapan ne varsa onu istiyor dedim kendisi beni biliyor 9 senedir tanıyor o tarz şeyleri normalde yemedigimi ve hamileliklerimin bulantı yüzünden berbat geçtiğini de o da kızım ye gitsin bir şeyler yediğine şükür deriz dedi tabi şekerinin olmaması da bir avantaj bunu aklınızda bulundurun şeker riskiniz varsa en masum aburcubur dondurmadir aklınızda olsun
yourpariah Mihrasina_ Mihrasina_ yaa ben de cips çok tüketiyorum canım çekiyo ama sonra üzülüyorum insallah zararı yoktur ama faydalı şeyler de yiyorum bende vicdanımı öyle rahatlatıyorum faydalılar bebisime gidiyordur insallah🫠🫠🫠
kartanesi___ Mihrasina_ ya mesela her gün cips yemiyorum ama bir gün cips yediysem ertesi gün bir bardak kola içiyorum gibi gibi aynı şeyleri her gün yemiyorum ama farklı besinleri her gün alıyorum neredeyse🙈ama çok şükür bebeğimin gelişimi gayet iyi
bkuzu00 kartanesi___ ilk bebeğimde hergün canım doritos peynirli istiyordu istisnasız hergün yemek istemiyordum ama duramıyordum yiyordum şükür bir sıkıntı olmadı ama genel bakınca çok iyi besleniyordum kahvaltım öğünlerim vs çok sağlam yapmaya çalışıyordum hep 3770 doğdu oğlum simdi 2. Ye gebeyim bırak cipsi yemek bile istemiyor canım ve sigarayı tamamen bırakamadım…
Fatma_furkan1996 bkuzu00 ahh inanır mısın bu hamilelğim de doritos peynirli istiyor canım ama gerçekten canım çekiyor bak şuan yazarken bile ahh olsa keşke diyorum 😂boykot olmasına rağmen aldım bir kaç kere
3kedili2bebekli kartanesi___ eğer abur cubur tüketiyorsanız yaptirsaniz iyi olurdu ben ilk gebeligimde ikiz olmasına rağmen 5 kilo aldım şimdi 13 haftalık kilo almadım ondan bu kadar rahatım sadece bebeğiniz değil sizin sağlığınızda önemli sağlıklı anne sağlıklı bebek demektir
3kedili2bebekli kartanesi___ ay inanın bunu bilemem ama bence değil 16 kiloya kadar normal görüyor doktorlar
akkoyun21 kartanesi___ Canım istediğinde evet ben de yapıyorum ilk gebelikte genelde herkes dikkat ediyor (kendim de dahil😂) diğerlerinde pek takmıyor insan ne olacak ki diye Rabb’im korusun onları 🤲🏻
kartanesi___ akkoyun21 benim ilk gebeliğim ilk aylarda dikkat ediyordum ama sonra saldım çayıra mevlam kayıra
akkoyun21 kartanesi___ 😂😂 çokta salmayalım tedbiri elden bırakmamak lazım arada kaçamak yeterli 😊 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻