nyra kusmm ilki normal ikincisi sezaryen oldum bende bir kaç şey okudum burda ve korkuyorum kızımla arası 2,5 yaş olacak umarım bir sorun olmaz henüz dr um bununla ilgili konuşmadı erken olduğu için. Sizin arası kaç olacak
kusmm nyra korkma canım hiç bir şey olmaz. Benim 15 aylık biri 25 aylık az arası şimdi de arasında 14 aylık var canım
tolgarukiye 15 haftalıktan selam erkek diyor ama öncesinde hep kız denildi yüzümde güzelleşme yok acı ekşi manyagı olmuşum sizce
1ogrencianne tolgarukiye bence cinsiyetin bunlarla ilgisi yok oğlumda acı, ekşi yedim sürekli herkes kızın olacak dedi oğlum oldu. Bunda da acı, ekşi ağırlıklı yiyorum merak içindeyim 😂
1ogrencianne senaakck 10+4, haziran’a denk geliyor inşaAllah doğum. 12. Haftada kontrolümüz var. 2. Gebeliğim bir oğlum var 😊
ddrys 1ogrencianne bu da erkektir canm ilk hamileliğim sadece acı ekşi erkek oldu şimdi 18 haftalıgum yine acı ekşi buda erkek💙
ddrys 1ogrencianne bende 2 yıl önce rüyamda gördüm kucagıma kundakta erkek bebek verdıker senin oğlun dediler adını bile söylediler