june88 Benim ilk gebeliğim 15. Haftaya girdik, DNA testi ile öğrendik cinsiyeti ,,hepimize sağlıkla kolaylıkla gelsin bebişlerimiz 🥰
elrahe08 toprak65_ eğer ilk gebelikse normal benim ilk gebelikte 5.ayda çıkan göbeğim şuan 3 ayda çıktı 😂
esra0444 17+1 iki hafta önce kıza benziyor dedi doktor ama emin olmak için iki hafta sonra gel dedi dün gittim bebeğim kendisini bayağı saklıyor
Momybus senaakck merhaba benimde ilk gebeliğim mayıs başında doğacak allah izin verirse 18 haftalık gebeyim 🐣 alışverişe başladınız mı kızlar ben daha henüz başlamadım hediye alablar oldu ama ben daha hiç bişey almadım oğluşuma 🩵
gstone Momybus ay merhaba 🌸 biz de 13 hafta olduk bugün kısmetse haziran başında doğum. Henüz bir şey almadım ama açıkçası uzun kısa ne almak gerekir tam yaza geçiş olacak ya bilemiyorum belki tecrübeli anneler fikir verir
serra04 elifcnnnnnn ay yok kuzum doktor erken dedı adet tarıhıne göre cınsıyet bakan bır sayfa var inst. Pek ınanmam ama merak işte sordum erkek dıyor bır kaç haftaya belkı olur sızınkı bellı mı
Snowel Mayıs haziran anneleri arasında hiç erkek duymuyorum sürekli kız duyuyorum.10 kişiden 9 u kız:)
doublemom35 gizem0906 maşallah ne kadar şanslısınız bizim bebek sanki anasının düşmanı hiç başımı kaldıramıyorum 🥲
nerm629_ senaakck 14 +5 💙hamileyim doktor gün bile verdi sezaryan olacağım için 12 mayis dogum yapicam Allahım nasip ederse 3 .gebeligim 2 tane prensesim var 🥰