Hbsanneoluyo Vera mecbur yapıcaktın canım bebeğin heran ne zaman geleceği belli değil heran hazır olmalısın artık
Bucuruk85 Gulayse0233 bebekde topaklanma hisediyodum canım bi kere baktı ondan sonra her gidişimde bakmaya başladı şikayetim geçtiği halde
Gulayse0233 Bucuruk85 😨 bişey diyemiyorum . Çatı muayenesi beni çok kasıyor. Nacar bilmiyorum . Çatı derse hastaneden kaçarmisim gibi geliyor 😅😅😂🙈
SerSel Bucuruk85 Yok canım ağdayla halledebilirim diye düşünüyorum Lazerliydim ama gebelikte hormonlardan tekrar çıktı🤦🏻♀️Sadece özel bölgemde var diğer yerler temiz Allahtan🙈
Levmel Ilknur1995 bende şuan jilet yapıyorum 19+4üm ama doğuma yakin bence37 çok iyi bi hafta ozaman ağda yaptiricam nolur nolmaz diye çok ideal
SerSel Bucuruk85 Ben doğru düzgün kilo almadım🙁49 ile gebe kalıp 46 kiloya düştüm..Şuan 58 kiloyum ve 30 haftadan sonra toplasanız 2 kilo ancak almışımdır🤷🏻♀️O yüzden görebiliyorum 😃Birde aynadan destek alıyorum en son kontrol için🙈
SevgibiR Vera erken yapma ben 37 de yaptım 39 oldu çıktılar küçük alınmaz da küçük neseki 😂 yapcak bişi yok az buyurse aldircam yine yoksam yok
Gizmm5 55Cgdmerdem ben göbek tüylerimi hiç almazdım ama hormonlardan dolayı çıkmaya uzamaya başlayınca ağdayla almaya basladımm
Emine071 Vera ben altı aylık hamileyim şimdiden başladım ağdaya tüylerim yumuşasın son ayda zorlanmiyim DİE
Vera Gulayse0233 daha yapmadı canım çatı muayanesi 37 haftada yapıcam dedi bende 36 da gideyim diyorum ağdya
Gmzcngi Vera benim Allahtan cok cıkmamıstı yoksa bende coo utanırdım hamilelikte herkezee cok cıkarmıs bende tam tersi körelmişti kıllarım🙈 ayy sen yinede hep temiz olmaya bak ben beklediğim icin pişmanım😢🤭
Dyg10 Vera 37 de yaptırdım ve öldüm dirildim acısından. Şimdi 40 haftalığım hala doğurmadım çıktı da ufak ufak napcam bilmiyorum😩
Vera Dyg10 bende ilk defa yaptırıcam jiletle alırken bile kasıyorum kendimi ağdaya napıcam bilmiyorum ama mecbur 😭 çıkanları ufak ufak jiletle al bence canım
SevgibiR Dyg10 bende napcam bilmiyorum ufak çıktı seyrek ağdayi erken yaptirmisim aynada bakiyom görünmüyor ama elime geliyor nasıl alcam onlari ben bişi olur mu kalsa😬 😬 biri çözüm solesin bana