ebrutprkk Sevgiiss tabii ki ama daha çok küçükler ve doktorlar da çok normal olduğunu söylüyorlar. O yüzden hiç telaş yapmayın o içeride gayet iyi merak etmeyin 🥰
AuraMomB Bizde 18.haftadayız balık ısırığı gibi hareketlerini hissettim şu sıralar çok gaz problemi ve bel ağrısı yaşıyorum gerçi sürekli yatıyorum ondan kaynaklı ağrıyor olabilir. Bu prenseslik dönemi bana uğramadı maalesef😂
ebrutprkk AuraMomB bende çok prensesliğini görmedim ama mide bulantılarımın azalması bile şükür sebebi oldu :) gaz problemi ve çok ayakta kalınca bel ağrısı bende de oluyor malesef 🥲
Aslanaslan ebrutprkk kesinlikle öyle erken hissediliyo bide ben çok zayıfım bariz hissediyorum elimi koyunca bile
gizarden ebrutprkk ben de 17 yim ilkinde 19 da hissetmiştim şimdi hissetmiyorum ya bi de erken hissedilit diyorlardı
tugall Benimde adet tarihine göre 17+4 ama bebiş önde gidiyormuş 18+1 deyiz bizimde Mayıs 3 görünüyor doğum ama ben Nisan da olucak diye hissediyorum
maco61 ebrutprkk bende aynı 17+4 deyim çok güzel ağrım oluyo başım çok ağrıyo başka sıkıntım yok iştahım açık maşallah hiç Miğdem bulanmadı🤲 Ama cinyeti Henüz öğrenemedim çok merak ediyorum