sgkpnrhavva Merhaba kızlar bugün detaylı ultrasona girdim ama 10-15 dk falan sürdü bana tanıdığım herkes 40-45 dk sürüyor dedi doktor bütün organları gösterdi suyumu plesantamı yani söylenmesi gereken her şeyide söyledi ama süreye takıldım sizce normal mi
nursenasu27 sgkpnrhavva devlette yaptırdım bende o kadar uzun sürmedi en fazla 15 20 dakikadır yani üç boyutlu resmini falanda göstermişti
deletedmom43191 sgkpnrhavva canım 45 dakika diyenler banada abartı geliyor 15 dakika tabiki yeterli güzel bir süre
gfc02 sgkpnrhavva merhaba kaçıncı haftada yaptırdınız birde özelde yaptırdığınızı yazmışsın detaylı ultrason içinde ekstra ücret aldilarmi aldilarsa ne kadar aldılar
sgkpnrhavva nursenasu27 anladım ben devlet için randevuyu kaçırmışım özel de yaptırdım bide klinik anlamadım gitti ilk bebeğim bide bilmiyorum da kafam karıştı
sgkpnrhavva deletedmom43191 yani aslında doktora çok güveniyorum her şeyiyle kötü bir şeyini hiç duymadım da ama evet bu kadar deyince ben bir kaldım ilk tecrübem bide bilmiyorum fazla
Deletedmom_297 deletedmom43191 kız yok bana 2 saat baktı özeldi 50 dk sürediz baktı sonra bebek dönünce ara ara toplam 2 saat inceledi
Fuunndaaa deletedmom43191 ben tıp fakültesinde ücretli yaptırdım 1.5 saat sürdü tek tek parmaklarına kadar sayıyorlar herşeye detaylı bakanlarsa 15 10 dakikada bitmesi mümkün değil
sgkpnrhavva gfc02 22+4 bugün yaptırdım zaten ekstra bir ücret almadı doktor benden sadece muayene ücreti ödedim
2bebekbiranne55 sgkpnrhavva bende klinik de yaptırdım süre tutamam ama detaylı baktı herşeye bi sorun görülmedi demekki canım sağlıkla gelsin bebişin
Deletedmom_297 sgkpnrhavva devlette öyle bana özeşde 2 saatten fazla baktı 50 dk süresiz baktı sonra bebek döndü ara arada baktı devlet sıkıntılı malesef
sgkpnrhavva Deletedmom_297 bende özelde yaptırım klinik hastanede değil ama her şeyini söyledi bütün organlarını saydı falan 2 saat baya fazla sürmüş
eed21 Benimde dediğiniz gibi 16 dk falan sürdü doktor her şeye baktı. Ama işte özeldekş gibi uzun uzun bak burası kalbi bak bu damarı demedi kendisi baktı bakması gerekene. Bir de şöyle uygun pozisyonuda vermiştir demek bebeğiniz
sgkpnrhavva eed21 evet zaten gösterdi bana da kalp kapakçıkları uzulları böbrek burun delikleri dudağını falan yani gördüm hepsini biraz hızlı oldu sadece 🥲
Deletedmom_297 sgkpnrhavva evet benim doktorum çok ilgiliydi herşeyi görmem lazım ama bebek pozisyon uygun değil dedi yürüyüş yaptırdı yemek yedirdi falan